Miért rossz a Szűz csillagjegy?
Nagyon sok embertől hallom mostanában hogy a Szűz kifejezetten rossz csillagjegy.
Szerintetek is? Ha igen miért?
És mi a ti csillagjegyetek?
nekem van egy pár szűz ismerősöm, róluk tudok csak nyilatkozni, nem az összes szűzről.
szóval, mindig mindig nekik van igazuk, akkor is, ha amúgy tök hülyék az egészhez. ha hibáztak, megbántottak elérik, hogy én érezzem szarul magam, és nekik áll feljebb. rettenetesen kritikusak, és minden apróságon fennakadnak, veszekednek. ha ők mondanak olyat, ami neked fáj, akkor elintézik annyival, hogy vicceltem, ne vedd már komolyan, meg hidd el, vannak ennél rosszabb dolgok is. bezzeg ha én nem jegyzem mega legkisebb kis apró cseprő gondjukat, akkor mindjárt én vagyok a világ leggonoszabb embere, megy a tiltás, mocskolás, kibeszélés, pletyka terjesztés, hátbaszúrás. ráadásul szerintem rettentően kétszínűek is.
bocsánatot kérek minden szűztől, nyilván tisztelet a kivételnek, akinek nem inge nem veszi magára.
Lusta,okoskodó,önző es igen sértődékeny. Sosem jöttem jól ki velük.
Egy mérleg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!