Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Miért rossz a Szűz csillagjegy?

Miért rossz a Szűz csillagjegy?

Figyelt kérdés

Nagyon sok embertől hallom mostanában hogy a Szűz kifejezetten rossz csillagjegy.

Szerintetek is? Ha igen miért?

És mi a ti csillagjegyetek?

2020. okt. 25. 16:08
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
25%
Ez a nap vicce, köszi 😀
2020. okt. 26. 19:10
 22/33 anonim ***** válasza:
66%
Az én családomban/rokonságomban rengeteg a Szűz jegyű ember... katasztrófa. Sajnos tényleg ismerem őket, mivel ilyen emberekkel körbevéve nőttem fel. Amiket már korábban megírtak, azokkal többnyire egyet kell értsek, mivel valóban kétszínűek, mindenről megvan a véleményük, holott aligha értenek valamihez ténylegesen; általában egy idióta, merev szabályrendszert találnak ki maguknak, ami élhetetlen, és ebben szoronganak egész életükben; szülőnek borzalmasak, mivel nem viselik el, ha a gyerek nem olyan, mint ők, DE azt sem, ha a gyereknek hasonló személyiséghibái vannak, mint ők maguknak (sértődősség, hisztisség, türelmetlenség, akadékoskodás, mások folyamatos hibáztatása mindenért).
2020. okt. 26. 22:06
 23/33 anonim ***** válasza:
86%
kritikus, érzékeny, erőszakos
2020. okt. 27. 15:09
 24/33 anonim ***** válasza:
61%
Mert kritikus.
2020. okt. 27. 21:26
 25/33 anonim ***** válasza:
43%
Még egyetlen erőszakos Szűzzel sem találkoztam és én sem vagyok az, inkább az ellenkezője.
2020. okt. 27. 22:28
 26/33 anonim ***** válasza:
88%
Tényleg ennyire utálnak minket az emberek? :(
2020. okt. 28. 14:17
 27/33 A kérdező kommentje:

#15 szerintem sincs csak jó vagy rossz jegy,egyszerűen kíváncsi vagyok hogy a többség milyen véleménnyel van ezzel a jeggyel kapcsolatban.

#26 igen,én is ezt vettem észre sajnos:(

érdekes nekem a horoszkópom és az asszcendensem is szűz, de igazából a legtöbb amit felsoroltak nem igaz rám,de úgy látszik a legtöbben ugyanaz a véleményük erről a jegyről...

2020. okt. 28. 16:37
 28/33 anonim ***** válasza:
63%
Szerintem az azért sokat elmond a szűzekről (meg más jegyekről is), hogy egyetlen fikázó komment sincs igazán, vagy egyáltalán lepontozva, minden pozitív hangvételű komment pedig le van pontozva. Érdekes, hogy egy gonosz, önző és kritikát nem viselő szűznek sem igazán jutott eszébe lepontozgatni senkit, ellenben a többiekkel akik a védelmező kommenteket mind pirosig leminősítették. A másik, hogy soha életemben nem utált még senki sőt mindig is népszerű voltam, ellenségeim sem voltak és soha nem generáltam semmilyen feszültséget, úgyhogy ezek szerint ha ilyen sokan vélekednek eképpen a szűzekről amit itt prezentáltatok, akkor meglehetősen sok kétszínű ember lehet a világban más jegyek között. :(
2020. okt. 28. 17:09
 29/33 anonim ***** válasza:
87%
Nekem pont most van megromlóban egy gyerekkorra visszamenő barátságom szűzzel, én halak vagyok. Nagyon elszaladt vele a ló önzés, kritizálás és irigykedés terén. Nagyon toxikus és nem bírom már sokáig elviselni.
2020. okt. 28. 18:41
 30/33 anonim ***** válasza:
67%
Ja és okoskodás terén is.
2020. okt. 28. 18:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!