Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Miért rossz a Szűz csillagjegy?

Miért rossz a Szűz csillagjegy?

Figyelt kérdés

Nagyon sok embertől hallom mostanában hogy a Szűz kifejezetten rossz csillagjegy.

Szerintetek is? Ha igen miért?

És mi a ti csillagjegyetek?

2020. okt. 25. 16:08
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
68%

Anyósom szűz, ritka undorító állatfajta. Irigy, hazudós, kétszínű, sźarkeverő, amihez segg hülye, abban is a legokosabbnak hiszi magát, szűk látókörű.

Volt szűz pasim. Imádnivaló szuper pasi volt.

2020. okt. 25. 18:07
 12/33 anonim válasza:
70%
Kritikusak, azt hiszik ők mindent jobban tudnak, beledugják olyan dolgokba is az orrukat, amikhez semmi közük. Persze tisztelet a kivételnek.
2020. okt. 25. 18:53
 13/33 anonim ***** válasza:
66%
Egyáltalán nem rossz jegy szerintem, sokkal rosszabbak is vannak. Nem szokták szeretni mert kritikus (amit nem viselnek jól az emberek de akkor már a pl kos és a nyilas is bunkó módon szókimondó), nagyon rideg és önálló, nincs szüksége társaságra ezért nem gondol másokra (amire rámondják, hogy önző pedig vannak sokkal egoistább jegyek pl rák, oroszlán), okoskodó (szerintem vannak sokkal okoskodóbb jegyek pl ikrek, vízöntő), vitázni pedig egy intelligensebb emberrel szerintem lehet, bármilyen jeggyel, szűzzel is. Nekem sok szűz barátom van és semmi bajom nincs velük, kos vagyok.
2020. okt. 25. 21:06
 14/33 anonim ***** válasza:
86%
Én szűz jegyű vagyok és sajnos minden fent említett rossz tulajdonság igaz rám. 😑
2020. okt. 26. 05:03
 15/33 anonim ***** válasza:
65%

jó lenne különbséget tenni egyrészt a napjegy és az aszcendens között.

Ami egymásból leginkább tapasztalunk (azaz amit itt szerintem véleményeznek) az az aszcendens. Ez a születés órájával (is) áll kapcsolatban. És ez NEM azonos a napjeggyel, amit a születési dátum szerint azonosítanak.

Másrészt nincs jó vagy rosz jegy. A jellemző tulajdonságok is csak a skálákat mutatják, melynek mindkét végén lehetünk. Tehát pl. a szűz fő mozgatója az "objektivitás" - amhonnan a neve is ered: ÉRINTETLEN próbál lenni = célja, hogy szubjektív érzelmek ne befolyásolják, mert a TISZTA igazságot csak ez úton reméli megközelíteni.

Ennek a motivációnak viszont szélsőséges megvalósulása lehet az amit ridegségnek, merevségnek, bunkó kritikusságnak látnak. A logikus érvek, a pontosság lehet bosszantó okoskodás, de a másik oldalt hasznos, és megbízható sarokkő is. Ez pl a társuló tudás helyességén múlik. stb...

2020. okt. 26. 06:19
 16/33 anonim ***** válasza:
70%
Mert tökéletesnek képzeli magát, amolyan "megmondóember", közben nem is ért hozzá, de ez nem akadályozza meg, hogy beszóljon. Kíméletlen és rideg tud lenni, ráadásul rém irigy. Apám új felesége is egy ilyen példány, eléggé keserű nőszemély, az biztos.. aztán ahhoz képest, amire tartja magát a teljesítménye a 0-hoz konvergál.
2020. okt. 26. 12:49
 17/33 anonim ***** válasza:
44%
A 15-ös "értékelése" jól tükrözi, hogy nem a szűzzel van baj, hanem valóban a többieket érinti érzékenyen, hogy van a ki képes tisztán elemezni.
2020. okt. 26. 18:06
 18/33 anonim ***** válasza:
60%
A szűzeket szerintem azért utálják olyan sokan mert egyszerűen nem bírják elviselni, hogy okosabbak mint a többség. Nagyon jól vág az eszük és simán megsemmisítenek bárkit vitában is. Okoskodónak mondják őket pedig egyszerűen csak hatalmas stréberek akik nagyon tájékozottak nagyon sok mindenben, köszönhetően a brilliáns memóriájuknak. A kritika is biztos szarul esik sokaknak, az emberek nem viselik a kritikát azt tudjuk de ha ez megnyugtat másokat, magával szemben is legalább ha bem kritikusabb egy szűz. Önzőnek sem önzőek, egyszerűen tojnak más emberekre akik nem állnak hozzájuk közel és biztos szar nekik látni, hogyan gondoskodnak azokról akikkel törődnek. Emellett pedig többnyire kimagaslóan teljesítenek mindenben amihez hozzálátnak. Irigynek sem irigyek, materiálisnak mondanám inkább őket. A ridegség pedig szerintem ezerszer jobb mint amikor valaki érzelgős.
2020. okt. 26. 18:28
 19/33 anonim ***** válasza:
70%
A szűz és a “tiszta igazság” nem is állhatnának távolabb egymástól...alapvetően objektív valóban, kivéve ha saját magáról van szó...mindenkin átgázol.
2020. okt. 26. 18:30
 20/33 anonim ***** válasza:
79%

Az asztrológia legnyilvánvalóbb tanítását sem sikerült megértenetek, ami arra enged következtetni, hogy értelmetlenül beleokoskodtok valamibe, amiről nincs tudásotok.

Bárki aki foglalkozott az asztrológiával, rögtön szembetalálja magát a felismeréssel, miszerint minden archetípusnak megvan a maga szerepe a világban és mindegyiknek a negatív tulajdonságai érvényesülnek ha rossz helyen vannak, azaz mindegyik ember végtelenül rossz és elviselhetetlen - amennyiben erről az oldaláról szemléljük (de miért kéne a rosszat keresni?)

Akinek van egy csöppnyi esze, tudja, hogy egyik archetípus sem rossz.

Attól sem lesz rossz, ha nem tudsz vele azonosulni és emiatt utálod. Egyedül téged minősít, ha eddig nem tudtad megérteni, hogy mire való az a típus, amelyiket utálod.

A Szűz mérnöki precizitást igénylő munkára való, ahol kulcsfontosságú a kritikus látásmód, ahol nem lehet hibázni.

A gyógyuláshoz, egészség megőrzéséhez is van adottságuk.

Alkalmasak minden olyan tevékenységre, ahol önkontrollra, éberségre, összpontosításra van szükség.

A szép, igényes fogalmazásmód, gyengédség, törődés, kifinomultság is jellemző rájuk.

A Szűz szereti kiszolgálni az emberek igényeit és lényegében mindent ez a teljesítéskényszer határoz meg, tehát nem lehet önzőnek nevezni őket.

2020. okt. 26. 18:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!