Mi győzött meg arról, hogy van igazság az asztrológiában?
Olyanok válaszát várom, akik eleinte szkeptikusak voltak, de valami mégis meggyőzte őket arról, hogy működik az asztrológia.
(Kérném, hogy akit még semmi nem győzött meg erről, csak szavazzon és ne írja be a véleményét, mert a fenti csoporttól várok tapasztalatokat. Köszönöm.)
Nem tudom mi miatt hiszek benne, de a hitem az nagyon erős. A csillagjegyek leírását jelöltem meg, nagyon sok tulajdonság egyezik a sajátaimmal. Egyébként ckltam már asztrológusnál, nem csalódtam.
Egy bika.
10-es vagyok. Mióta a kommentet írtam, sajnos beteljesült egy másik pontja is az elemzésemnek, ami augusztusra elválást, szakítást jósolt. Megtörtént.☹
Nem tudom, ez csak véletlen vagy sem, de számomra kezd félelmetes lenni.
27! Majd te
most megtalalod az eredetit, meg azt hogy hogyan mukodik? Honnan tudod, hogy mi az eredeti mikor meg azok sem tudjak akik 30 eve foglalkoznak ezzel?
29-es,
a precessziós mozgás semmi problémát nem okoz a nyugaton elterjedt tropikus asztrológiában, mert a tropikus asztrológia nem a csillagképekkel számol. A sziderikus asztrológia meg eleve beszámítja a precessziós mozgást.
Ami tényleg probléma a tropikus ("nyugati") asztrológiával, az a házrendszerek kérdése. Az tényleg egy problémás terep. Volt régen egy brazil kutatás, aminél az eredmények leginkább a Placidus házrendszert igazolták. De a Placidus rendszer állítólag a Sarkpontokhoz (Északi/Déli sark) közeledve felborul. Ennek még nem néztem jobban utána, de ha így van, az alaposan összezavarja a dolgokat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!