Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Mi győzött meg arról, hogy...

Mi győzött meg arról, hogy van igazság az asztrológiában?

Figyelt kérdés

Olyanok válaszát várom, akik eleinte szkeptikusak voltak, de valami mégis meggyőzte őket arról, hogy működik az asztrológia.

(Kérném, hogy akit még semmi nem győzött meg erről, csak szavazzon és ne írja be a véleményét, mert a fenti csoporttól várok tapasztalatokat. Köszönöm.)

2020. máj. 30. 20:05
1 2 3 4 5
 21/42 anonim ***** válasza:
70%
Én csak ilyen ingyenes internetes asztrológiai előrejelzést csináltattam és év elején. Abban az volt, hogy idén munka nélkül fogok pénzt keresni. Azóta egyszer találtam egy 200 forintost az utcán. Szerintem ez belefér az előrejelzésbe és működik.
2020. júl. 22. 04:47
 22/42 anonim ***** válasza:
79%

Nem tudom mi miatt hiszek benne, de a hitem az nagyon erős. A csillagjegyek leírását jelöltem meg, nagyon sok tulajdonság egyezik a sajátaimmal. Egyébként ckltam már asztrológusnál, nem csalódtam.

Egy bika.

2020. aug. 5. 10:25
 23/42 anonim ***** válasza:
79%
Voltam* előző vagyok
2020. aug. 5. 10:26
 24/42 anonim ***** válasza:
85%
Váltottam itt pár levelet egy hölggyel, aki semmit nem tudott rólam, csak születési adataim küldtemcel neki, mert kerestem vakakit, aki a képlet elemzéshez ért. Bár csak hobbibol foglalkozott vele, nagyon hosszas és tökéletes leírást adott rólam. Semmit nem tévedett.
2020. aug. 31. 12:45
 25/42 anonim ***** válasza:
100%
Az itteni kérdések :D
2020. okt. 10. 07:18
 26/42 anonim ***** válasza:
95%

10-es vagyok. Mióta a kommentet írtam, sajnos beteljesült egy másik pontja is az elemzésemnek, ami augusztusra elválást, szakítást jósolt. Megtörtént.☹

Nem tudom, ez csak véletlen vagy sem, de számomra kezd félelmetes lenni.

2020. okt. 10. 08:10
 27/42 anonim ***** válasza:
100%
Én azt tapasztaltam hogy a modern asztrológia el van torzulva nagyon, viszont eredetileg egyébként működik, csak hát ezt kell megtalálni, mégis mi az eredeti és hogyan működik, a sok torz modern maszlag csak elvisz a lényegtől
2024. márc. 25. 20:08
 28/42 anonim válasza:

27! Majd te

most megtalalod az eredetit, meg azt hogy hogyan mukodik? Honnan tudod, hogy mi az eredeti mikor meg azok sem tudjak akik 30 eve foglalkoznak ezzel?

2024. márc. 26. 08:59
 29/42 anonim ***** válasza:
28-as, nem tudom én se, és még csak kutatom, hogyan működne jól. Hogy ez-e az eredeti, azt kétlem (mivel a világ változott sokat ókor óta, így nem biztos h azok az elvek úgy működnek-e mint akkor nem beszélve a precessziós mozgásról, amit figyelembe se akarnak venni pedig jelentős. Persze értem én hogy a Nap útja, ami igaz is de nem csak a Nap útja befolyásolja a dolgokat)
2024. márc. 26. 11:28
 30/42 D-Mano ***** válasza:

29-es,

a precessziós mozgás semmi problémát nem okoz a nyugaton elterjedt tropikus asztrológiában, mert a tropikus asztrológia nem a csillagképekkel számol. A sziderikus asztrológia meg eleve beszámítja a precessziós mozgást.

Ami tényleg probléma a tropikus ("nyugati") asztrológiával, az a házrendszerek kérdése. Az tényleg egy problémás terep. Volt régen egy brazil kutatás, aminél az eredmények leginkább a Placidus házrendszert igazolták. De a Placidus rendszer állítólag a Sarkpontokhoz (Északi/Déli sark) közeledve felborul. Ennek még nem néztem jobban utána, de ha így van, az alaposan összezavarja a dolgokat...

2024. márc. 26. 11:57
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!