Mit jelent az hogy "az igazság úgy is ki fog derülni de nem a te javadra? "
Nem a te javadra, hanem egy másik személyére.
Vagyis te leszel a károsult, vagy aki rosszul jár.
Olyan lelki átalakulások lehetnek, amelyek nagyon fájdalmasak. Szélmalomharcot folytatsz egy szerelemért, ami nem fog beteljesülni. Ezt te is érzed, mégsem akarod tudomásul venni. Hiába próbálod elferdíteni a tényeket, az igazság úgyis ki fog derülni, de nem a te javadra. Ismét egy keserű csalódás.
Ez állt benne valaki az egészet el magyarázná értelmesen mire utal
"Olyan lelki átalakulások lehetnek, amelyek nagyon fájdalmasak." - Be..opod a f...t!
"Szélmalomharcot folytatsz egy szerelemért, ami nem fog beteljesülni." - Hiába futsz a szerelmed után, telibesz**ja a pofádat.
"Ezt te is érzed, mégsem akarod tudomásul venni. Hiába próbálod elferdíteni a tényeket, az igazság úgyis ki fog derülni, de nem a te javadra. Ismét egy keserű csalódás. " - Jobb, ha elfogadod, hogy örök vesztes vagy, minthogy arról ábrándozz, elérheted a céljaidat, hiszen végül úgyis elbukod, mint mindig.
Az az egy szerencséd van, hogy a horroroszkóp szart se ér.
Hiába küzdesz a másikért sosem fogsz neki kelleni. Az igazság kiderülése meg az lesz hogy kiderül hogy hiába küzdöttél, nem értél el vele semmit, mert ő nem akar téged.
Mi ebben az érthetetlen?
Egy barátnőm jutott eszembe, aki mindig, rendszeresen olvassa a horoszkópban leírtakat. Egyszer, mikor mindenben a várt dolgok ellenkezője történt meg, kérdőre vontam, hogy képes tovább hinni ebben a marhaságban. Azt válaszolta:
"Jó, lehet, hogy nekem nem jött be, de szerinted rajtam kívül hány vízöntő van még a világon? Biztos volt, akinek bejött!"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!