Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Mit jelent az hogy "az igazság...

Mit jelent az hogy "az igazság úgy is ki fog derülni de nem a te javadra? "

Figyelt kérdés
Olvastam a horoszkopomat és ez volt benne “az igazság úgyis ki fog derülni, de nem a te javadra. Ismét egy keserű csalódás.” Nem tudom miért de nem értem hogy hogy értelmezi hogy nem az én javamra! Valaki legyenszives bunkó válaszok nélkül segíteni! Hogy érti ezt hogy nem az én javamra?

2017. nov. 28. 09:35
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Az igazság a te javadra semmikèpp nem lehet
2017. nov. 28. 09:48
 2/11 A kérdező kommentje:
Mármint hogy a másik félnek lesz igaza? Vagy nekem és én csalódok valakiben?
2017. nov. 28. 10:28
 3/11 anonim ***** válasza:

Nem a te javadra, hanem egy másik személyére.

Vagyis te leszel a károsult, vagy aki rosszul jár.

2017. nov. 28. 10:41
 4/11 anonim ***** válasza:
Ismét nagy lóf...t fogsz sz..ni.
2017. nov. 28. 11:00
 5/11 A kérdező kommentje:

Olyan lelki átalakulások lehetnek, amelyek nagyon fájdalmasak. Szélmalomharcot folytatsz egy szerelemért, ami nem fog beteljesülni. Ezt te is érzed, mégsem akarod tudomásul venni. Hiába próbálod elferdíteni a tényeket, az igazság úgyis ki fog derülni, de nem a te javadra. Ismét egy keserű csalódás.

Ez állt benne valaki az egészet el magyarázná értelmesen mire utal

2017. nov. 28. 11:05
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

"Olyan lelki átalakulások lehetnek, amelyek nagyon fájdalmasak." - Be..opod a f...t!

"Szélmalomharcot folytatsz egy szerelemért, ami nem fog beteljesülni." - Hiába futsz a szerelmed után, telibesz**ja a pofádat.

"Ezt te is érzed, mégsem akarod tudomásul venni. Hiába próbálod elferdíteni a tényeket, az igazság úgyis ki fog derülni, de nem a te javadra. Ismét egy keserű csalódás. " - Jobb, ha elfogadod, hogy örök vesztes vagy, minthogy arról ábrándozz, elérheted a céljaidat, hiszen végül úgyis elbukod, mint mindig.

Az az egy szerencséd van, hogy a horroroszkóp szart se ér.

2017. nov. 28. 11:57
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Nahát, egy funkcionális analfabéta, aki hisz a horoszkópban! Milyen kár, hogy nem tudja értelmezni, amit elolvas. Nem baj angyalom, pénteken tízmilliószoros nap lesz, hívd fel az Ezo tv-t, és meggazdagszol. Nyomban elmúlik az összes problémád. Drukkolok!
2017. nov. 28. 13:19
 8/11 anonim válasza:

Hiába küzdesz a másikért sosem fogsz neki kelleni. Az igazság kiderülése meg az lesz hogy kiderül hogy hiába küzdöttél, nem értél el vele semmit, mert ő nem akar téged.

Mi ebben az érthetetlen?

2017. nov. 28. 13:38
 9/11 anonim ***** válasza:
A horoszkóp fogalmazása ikertestvére az időjárás előrejelzésnek!Csak gondolj arra,hogy a földön hány ember szaladgál aki veled együtt ugyanabba a horoszkópba tartozhat?!Ha elhiszed amit mondanak benne és aszerint próbálsz élni akkor igaza lesz a kontárjósnak!Miért nem dacolsz azzal,hogy te képes vagy ellene tenni?!Milyen megoldásokat találtál arra nézve,neked min kéne változtatni??!! MEGTILTOM NEKED és te BETARTOD:HOLNAPTÓL TÖBBET NEM OLVASOL HOROSZKÓPOT!!!!
2017. nov. 28. 13:48
 10/11 anonim ***** válasza:

Egy barátnőm jutott eszembe, aki mindig, rendszeresen olvassa a horoszkópban leírtakat. Egyszer, mikor mindenben a várt dolgok ellenkezője történt meg, kérdőre vontam, hogy képes tovább hinni ebben a marhaságban. Azt válaszolta:

"Jó, lehet, hogy nekem nem jött be, de szerinted rajtam kívül hány vízöntő van még a világon? Biztos volt, akinek bejött!"

2017. nov. 28. 15:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!