Vannak ezek a "halál horoszkópok" hogy ebben van egyáltalán valami igazság illetve hogy a horoszkóp csak áltudomány?
Állítólag senki se tudja a jövőt.
Ezek meg azt hitetik el az emberrel, hogy ha a 8. házadban ez vagy az a bolygó van akkor az ide leírt módon fogsz meghalni. Vagy ez is csak egy hülyeség, mert ma már annyiféle horoszkóp van és állítólag az elejétől fogva rosszul számítják a dolgokat stb.
Báár... elég gyanús ez a dolog.
Ugyanis nekem 3 bolygó is a 8 házamban van.
Vagyis választhatok, hogy a 3 közül melyik módon halok meg? Nagyon gyanús az egész. :O
A jövőt meg lehet mondani, de mindig csak a jelenlegi körülmények alapján valószínű végkifejletet lehet megmondani.
Ha te ezen a körülményen változtatsz, akkor a végkimenetel is más lesz.
Amiket napilapban olvasol horoszkópot, az nem olyan pontos, mint az, amit direkt neked készítettek.
Vannak ilyen személyre szabott horoszkóp izék amiket ki lehet tölteni a pontos dátumoddal.
Anyámnak semmi nincs a 8 házában tehát ő halhatatlan lesz? XDD Nagyon omolyak ezek a dolgok.
"Horoszkóp olyan résztudománya fizikának mint minden más."
Szólj erről a fizikusoknak is.
A kérdéshez: az asztrológia tévtan, áltudomány. Kb. 5 perc megcáfolni az egészet. Csak egyetlen tényt említek: csillagjegyek objektíve, mint olyan, nem léteznek. Így azokból következtetni sem lehet semmire.
"természetes nyugodt halálom lessz. Ez be is igazolódott."
Pár infót akkor csöpögtethetnél onnan, a túlvilágról. Nekünk élőknek ideát nagyon hasznos leSZ.
Gondoltam arra is, hogy áltudomány.
De amit az orvosi horoszkóp írt, hogy gondok a nemi szervekkel, az emésztéssel és a fejjel azok már meg is voltak nekem. Mindhárom gond. Ezért kételkedek az áltudományos részben.
Anyámnak derékproblémák jöttek ki és van baja a derekával.
Abban egyetértek, hogy a bika ilyen ,a skorpió ilyen ,a rák ilyen az hülyeség. Mert ha megnézem egy rák leírását olyan vagyok, ha egy bikát olyan vagyok.
De az orvosi horoszkópos dolog az bejött. :S
Vagy ilyen sok véletlen van a világban?
Hogy pont azok a problémáim vannak amit utólag olvastam a horoszkópban?
Senkit nem izgat a bu*zi keresztény duma.
De gondolom senkit nem izgat itt Európában, hogy mindenki a zsidók istenének seggét nyalja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!