Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Csillagjegy, aszcendens. Mi...

Csillagjegy, aszcendens. Mi az igazság? Többi lent.

Figyelt kérdés

Gondom az,hogy én junius 21.én születtem(anyám szerint hajnalban,időt nem tudott mondani.Néha úgy érzem ikrek vagyok,néha rák,van aki azt mondja az aszcendest kell nézni.Azt nem tudják megmondani,mert nem tudom percre megmodani a születési időmet.Ez az egyik.A másik,hogy a férjemnél is majnem ez helyzet.Ő április 06.-i kos,de alapból sem olyan típus aki fejjel megy a falnak.Ő egy kedves,kiegyensúlypzott ember aki nem megy ajtóstul a házba.

Sokszor elgondolkodom azon,hogy ősidők óta se jobbra-se balra nem változik "odafenn" a helyzet egy nappal sem?És akkor miért kell az aszcendest nézni?

2019. okt. 11. 10:25
 1/4 anonim ***** válasza:
20%
Nem kell semmit sem nézni. Az hogy mi a csillagjegyed az nem árul el rólad semmit. Nincs olyan hogy az összes nyilas ugyan olyan viselkedésű és természetű, nincs olyan hogy az összes halak ugyan olyan viselkedésű és természetű stb. Én nyilas vagyok és a barátnőm is nyilas és teljesen egymás ellentettjei vagyunk a legtöbb tulajdonságot tekintve. Sőt van még vagy 3-4 ismerősöm akik teljesen különböznek egymástól és tőlem is. És ez azért van mert a csillagjeggyel összetársított tulajdonságoknak semmi alapja nincs. Nem értem miért vannak emberek akik ezeket elhiszik csak azért mert egy szennylap utolsó előtti oldalán le van írva ez a sok marhaság.
2019. okt. 11. 22:21
 2/4 D-Mano ***** válasza:
100%

Szinte biztos, hogy eddig csak butaságokat olvastál az asztrológiáról. Amilyen információk az újságokban és a népszerű internetes oldalakon vannak, azok vagy haszontalanok vagy egyenesen félrevezetők.

Az embernek a horoszkópja nem egy darab csillagjegy (pl. Rák vagy Mérleg vagy stb.), hanem egy kör alapú ábra, amiben benne van a 12 csillagjegy, a Nap, a Hold, a bolygók (pl. Mars, Jupiter stb.), a Sárkányfarok, a Lilith, a 12 horoszkópház csúcs pontja. És ezeket különböző típusú vonalak kötik össze egymással, aszerint, hogy azok között milyen kapcsolat áll fent.

A horoszkópábra azokból a bolygóállásokból keletkezik, ami akkor volt, amikor az adott ember megszületett, valamint az Aszcendenshez és a házrendszer csúcspontjainak meghatározásához fontos tudni a születés percét és településre pontos helyét is.

Az ember személyiségét nem egy csillagjegy fogja adni, hanem a fentebb leírt összetett ábra elemzése. (Az igaz, hogy az ember csillagjegye- helyesebben megnevezve Napjegye- általában kiemelt jelentőségű a személyiség meghatározását illetően, de sok más dolgot kell még azon kívül számításba venni)

Ha igazán szeretnél fogalmat alkotni arról, hogy hogyan működik VALÓJÁBAN az asztrológia, akkor olvasgass bele a téma egyik alap tankönyvébe. Pl. könyvtárból is kölcsönözheted.

Ajánlom:

Baktay Ervin: A csillagfejtés könyve

Dubravszky László: A tradicionális asztrológia tankönyve

Takács Tibor: A fejlődés iskolája

Ízelítőnek itt van egy igazi horoszkópábra:

[link]

2019. okt. 12. 07:19
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Az igazság az, hogy nincs igazság!

Egyébként, nem erről szól ez az egész. A lélek fejlődése és természetesen, más egyéb dolgok is közrejátszanak.

Megkülönböztetjük a szórakoztató horoszkópos témát, az asztrológiáktól. Több fajta van, nyugati, keleti és ezen belül is, van még több.

Az asztrológia nem meghatároz, hanem leír. Ez azt jelenti, hogy nem ez fogja meghatározni a jellemed, hanem csak leírja a jellemed, milyen lehet az élet utad és így tovább.

A másik lényeges része ennek, hogy a lélek különböző fejlődéseken megy keresztül, nem csupán az életei során, hanem a jegyekben is. Nos, valakire nem a napjegye illik, hanem az aszcendense. Ez azért van, mert nála az aszcendense dominál, mivel, azt kell megélnie, abban a jegyben van és azt kell elsajátítania. Nem szabad összekeverni a napjegy által meghatározott jegyet, az aszcendenssel.

Egy olyan személynek, aki bedől a felületes dolgoknak, eléggé zavarossá válhat az egész. Holott, nagyon pontosan le lehet írni egy asztrológus által az adott személyt. Ehhez viszont, van irodalom és vannak elérhető személyek. Sok sikert.

Kedves első válaszoló, te sem értesz ehhez és bedőltél a szórakoztató iparnak. Más a horoszkóp és más az asztrológia. A kettő nem ugyan az. Ha tudnád, de nem tudod, most elárulom, a pletyka és szennylapok csak azért tartalmaznak horoszkóp részt, hogy eladhatóbbá tegyék a lapokat. Az egésznek semmi alapja nincs. Ahogy mondod, nincs olyan személy, aki 100% nyilas lenne, ugyanis, több ezer másik aspektusa van ennek, amit figyelembe kell venni. De az emberek lusták bárminek is utána nézni, a felületes és felszínes dolgok viszont, annál inkább érdeklik őket. Ne támadásnak vedd, hanem informálódj.

2019. okt. 12. 10:50
 4/4 anonim ***** válasza:
70%

Az hogy egy ember milyen tulajdonságokkal rendelkezik sok minden meghatározhatja de hogy mikor született meg hogy akkor épp hol állt a hold stb. annak semmi köze hozzá.

Olyan dolgok határozzák meg mint pl. hogy milyen nevelést kapott az ember, milyen környezetben nőtt fel, milyen dolgok történtek vele élete során stb. Ráadásul az emberek jelleme folyamatosan változhat

2019. okt. 12. 15:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!