Milyen pár illene össze egy olyan nővel akinek a horoszkóp képletében ezekben a jegyekben állnak a fontosabb bolygók illetve az aszcendens?
Nem kell azt képzelni rólam hogy vakon hiszek az asztrológiában! Csupán kíváncsi vagyok erre...
Ha valaki nem kedveli a témát kerülje ki ezt a kérdést!
A következő infók tartoznak a kérdéshez:
Nap - Bak
Aszcendens - Vízöntő
Hold - Nyilas
Vénusz - Skorpió
Mars - Szűz
Milyen "összeállítás" lehet megfelelő?
Mindegy, de feltétlen olyan, aki hisz az asztrológiában.
Tudományos ismeretekkel rendelkező, gondolkodó ember nem való hiszékeny párjául.
1# Tudományos érdeklődésű, semmiben sem hívő, tényközpontú ember vagyok.
A nagy tömegű objektumok élő szervezetek fejlődésére gyakorolt hatását próbálom kideríteni, amire az asztrológia is épült.
Valószínűleg a kvantumfizika fog rá választ adni.
A kérdéshez: Nem tudom mennyire dominálhat a Bak csillagjegy. Van akinek az aszcendense és a Hold helyzete adja az igazi személyiségét, a napjegy pedig szinte észrevehetetlen.
A Bakhoz jól passzolna egy Szűz. A vízöntő személyiségéhez viszont az Ikrek...
Erről a kombóról az olvasható, hogy a párkapcsolata inkább csak barátság jellegű. Ezért nem tartom valószínűnek, hogy érzelmes, gyengédséget igénylő ember passzolna hozzá.
Vizonto ASC, Bak Nap.
Ez azt jelenti, hogy Nap a 12. hazban. Elegge rossz allas. Maganak valo, maganyos. Ertekeivel nincs tisztaban, onertekelese nincs. Nem tud semmit magarol. Rossz viszony az apaval, vagy elhagyta az apja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!