Nyilas horoszkóp bak aszcendenssel mi a véleményetek? L
Hű hú csak ennyi 😂
Egyik bohém csalfa a másik meg akaratos iranyithatlan tűz tűzzel nem sokáig fog lenni
?xD
egy szemelyrol van szo teso
azert koszixd
Én is ugyanígy nyilas vagyok bak aszcendessel😂
L
Valószínűleg elég zárkózott és komolyabb típus. Az biztos, hogy nem zabálja más energiáit, ha baja van...
Nehéz kiismerni. Vagyis felületes emberek inkább félreismerik, mint megismerik...
Itt a 12. hazas Naprol volt szo. Ha Vizonto az aszcendensed es Nyilas Nap az akkor lesz 12. hazas, ha Uj-Zelandon szulettel az MC szoge miatt.
Szoval 11. hazas lesz az a napocska.... Vizonto aszcendenssel nem olyan rossz az. Nagyon szereted a tarsasagot, kozosseget, forditva annyira nem biztos, hogy igaz. Ugye az Oroszlan energia (Nap), es a Vizonto energia gyakorlati megvalosulasi terulete (11. haz) egymassal szembenall. Ugye a Nap azt mondja, hogy csak en szamitok, en vagyok a kiraly (Oroszlan), a 11. haz meg a kozosseg, ahol mindenki a kozosseg resze es alkotoeleme. Aztan meg a kisse arrogans es "en mindent jobban tudok, mert a Himalaja csucsat is bejartam az igazsagot keresve, neked meg Erdliget is a vilag vege" Nyilasban.... Valszeg "Eszoszto" a beceneved a tarsasagban, a hatad mogott :)
Amugy meg irtad, hogy erzed magadban a Bakot, de nem fersz hozza. Na most kepzeld el, hogy erzed, hogy letezel, de nem fersz hozza a letezesed magjahoz. Na ilyen a 12. hazas Nap :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!