Szetintetek milyen lehet személyiségre egy szűz, bak aszcendenssel?
Annyira földhöz ragadt , mint egy több napos rágó. Ezt megkombinálva hihetetlen pénzéhséggel, anyagiaskodással ami kuporgatással társul. Számító, és nagyon durván antiszoc. Nem lehet benne megbízni, mert hihetetlenül lusta, és képes nem felvenni a telefont , hiába van megbeszélt fix dolog. Ha van is barátja, azt kihasználja, mert csak akkor veszi elő , hogyha NEKI szüksége van rá. Hihetetlen állatimádó, ami egy pozitívumnak is tekinthető. Nagyon önző, hisz dupla föld jegy.
Sorolhatnám mennyire elviselhetetlenek a bikával együtt..😅💁🏽♀️
De nem kihasználásból, csak hozzácsapódtam egy társasághoz.
Sokszor szociálisabbnak és viccesnek tűnök.
Szia, szűz napjegyű vagyok, ha minden igaz, bak aszcendenssel.
Bár hozzáteszem, nem hiszek abban, hogy ilyen erősen meghatározná a személyiséget, hiszen az folyamatosan változik, alakul.
Abból, amit az első írt, rám csak az "állatimádás" (bár kórosnak nem nevezném), és a bizonyos szintű antiszociális hozzáállás illik rám. Antiszoc addig a szintig, hogy a saját ritmusomra élek, az alapvető normákat és illemet leszámítva nem érdekelnek a társadalmi elvárások és minták. Az sem nagyon, hogy más emberekkel mi van, leszámítva persze a közeli rokonaimat, ismerőseimet.
Földhözragadtnak nem nevezném magamat, mert nagyon foglalkoztatnak a metafizikai és filozófiai elméletek, de a kissé magasabb szintűek, mint a napjegy-holdjegy alapú kategorizálás. Az anyagiak csak addig a szintig, hogy ne kelljen megszakadni a pénzkeresésben, nem vágyom arra, hogy luxusban, fényűzésben éljek, és sok mindent birtokoljak.
A szexuális életem már inkább földhözragadtabb, nem párosul furcsa perverziókkal, szerepjátékkal és a kámaszutra kézikönyvével. A páromhoz ragaszkodom, vele nagyon jó testi-lelki kapcsolatot ápolok.
Szeretem a titokzatosságot, nem kötöm mások orrára, hogy mikor mit csinálok, mert tartok attól, hogy számomra nemkívánatos személyek (legyenek azok bűnözők vagy maga az állam) visszaél az információval. Ezért sem használom a közösségi médiát, másfelől igényem sincs rá. A személyes adataim védelme és a privátszférám kiemelt védelmet élvez.
Röviden ennyi, ami publikus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!