Szűz nő, bak férfi jó páros?
Kedves kérdező,
szoktad te olvasgatni itt Gyakori kérdéseken az asztrológia témájú kérdéseket?? (mármint szerelmi, párkapcsolati témájú asztrológiai kérdéseket)
Mert, ha igen, akkor tudhatod is a választ a kérdésedre.
Én szűz vagyok a párom bak. Szuper kis csapat vagyunk egy rúgóra jár az agyunk, én inkább a részleteket látom nagyon jól ő meg az összképet.
Na most.. Iszonyat kemény dió a bak párom :D Kettőnk közül én vagyok az érzelmesebb típus. Az biztos hogy ő szavakkal nem fejezi ki az érzéseit. Tettekben tervekben annál inkább.
Hideg sokszor, közömbösen hathat. De rendkívül nagy szíve van a valóságban. Illetve bizalmatlan. Érzelmileg rendkívül zárkózott.
Másfél éve vagyunk együtt lassan de még mindig bontogatom a páncélt. Szóval kell hozzá a kitartás. Az odaadás, a gondoskodás jó pont nála. Rendkívül kitartó dolgos. Sokat tulorazik, céljai vannak.
De egyébként sok más kapcsolodas is befolyásolja a dolgokat. (Ikrek aszcendense van, nekem mérleg. Mérleg hatás miatt sokszor nehezen viselem a nyersesseget. Ő meg néha ilyen néha olyan, az ikrek játékos oldala is elobukkan)
25N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!