Kos nő és Skorpió férfi milyen párost alkotnának? Körülbelül hogyan viszonyulnának egymáshoz?
Az egyik csajom kos volt és később hozzáment egy skorpió pasihoz.
Ezért megnéztem egy könyvben hogy milyen párost alkotnak.
Tehát a kos nő + skorpió férfi párosításra ezt írta a könyv szó szerint: Ennek a két embernek az egyetlen közös tulajdonsága hogy mind a kettő lélegzik.
Egyébként nekem skorpió az aszcendensem és átérzem a dolgot mert a kos nővel eléggé katasztrófális volt együtt lenni, a mindennapi dolgokat tekintve is és az ágyban még annál is rosszabb.
Egy ilyen kapcsolat csak arra jó hogy megtanuld hogy mire nincs szükséged.
csak vicces volt, amikor a kos férfi éppen egy középkorú pasast puszilgatott jobbról balról többszörösen
ha már egyszer hírértéke van
Az igazán sok mindentől függ: személyes szocializáció, értékrend, tapasztalatok, de ha már a horoszkóp szempontjából kérdezed, akkor sem ilyen egyszerű a válasz. Te most a napjegyekre kérdeztél rá, de az aszcendensek is elég meghatározóak lehetnek (sőt életünk egyes szakaszaiban az a meghatározóbb). De ez még mindig csak a jéghegy csúcsa. Szóval ha rám hallgatsz ne kövesd el azt a hibát, hogy ilyenekre alapozol egy kapcsolatot. Ha tetszik és idővel megszereted akkor úgy is dolgotok van egymás mellett. :) Zárójeles megjegyzés: egy skorpió lányka voltam, akinek mesés bika pasit ígért a horoszkóp, meg talán azt hogy a legösszeillőbb páros. Hah! Úgy látszik ritka rosszul sikerült választanom. :D A horoszkóp csak sugallat, de kivételek mindig vannak.
Egyébként meg elvileg a skorpió és a kos nem jön ki jól sem barátságban, sem szerelemben. Hát erre csak annyit, hogy én imádom őket, a legjobb barátnőm is kos és a párom is. :)
Forditva tokeletes parositas ^^
(Kos ferfi skori no)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!