Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Mi győzött meg arról, hogy...

Mi győzött meg arról, hogy van igazság az asztrológiában?

Figyelt kérdés

Olyanok válaszát várom, akik eleinte szkeptikusak voltak, de valami mégis meggyőzte őket arról, hogy működik az asztrológia.

(Kérném, hogy akit még semmi nem győzött meg erről, csak szavazzon és ne írja be a véleményét, mert a fenti csoporttól várok tapasztalatokat. Köszönöm.)

2020. máj. 30. 20:05
1 2 3 4 5
 11/42 anonim ***** válasza:
72%
A saját személyes leírásom elég találó, bár eddig csak az ingyenes webes dolgokat böngésztem. Gondolkodom egy rendes, fizetős személyes horoszkóp elkészíttetésében is, ahogy félre tudok rá tenni. A jegyek kinézete terén is rengeteg dolgot láttam beigazolódni.
2020. máj. 31. 21:11
 12/42 A kérdező kommentje:
Kedves #6, ez egy szuper oldal arra, hogy az ember kérdéseket írjon ki! Kiírhatod Te is új kérdésként (nem pedig hozzászólásban), ami érdekel. Láthatod a "semmi"-re szavazók számából, milyen sokan megértették és tiszteletben tartották a kérésem, Nekik hálás vagyok és azoknak is, akik leírták személyes történeteiket.
2020. máj. 31. 21:27
 13/42 anonim ***** válasza:
68%
Én valamilyen szinten agykontroltól "jöttem rá".Alapból az egész univerzum energiából van innen pedig nem volt messze,az asztrológia.A bolygóknak is van egy bizonyos frekvenciája ami miatt olyan amilyen,szóval egy idő után úgy voltam vele,hogy miért is ne olvassak utána?Aztán megkedveltem a témát és mai napig szoktam vele foglalkozni.
2020. jún. 1. 00:19
 14/42 anonim ***** válasza:
79%
Elkezdtem komolyabban belemenni a bolygók, házak, fényszögek elemezgetésébe, szerencsére pár közeli ismerősöm tudja is a születési idejét percre pontosan, illetve ugye én is a sajátomat, és ezeknek utánajárva elképesztő volt számomra, hogy mennyi minden "meg van írva a csillagokban". Hihetetlen.
2020. jún. 3. 19:10
 15/42 anonim ***** válasza:
85%
*emberek személyiségére vonatkozó dolgokra gondolok, nem eleteseményekre
2020. jún. 3. 19:16
 16/42 anonim ***** válasza:
100%
Volt elemzésen, de többnyire csak kutakodtam. Nem azt mondom, hogy megmondja a "jövőt", hanem van benne valami, ami megmagyaráz néhány megtörtént esetet, történést... Én még mindig 'szkeptikusan' állok a témához, nem veszem készpénznek, inkább útmutató(?) vagy a megértéshez egy lehetséges kulcs.
2020. jún. 11. 08:52
 17/42 anonim ***** válasza:
38%
Juuj, nekem a horoszkóp! 95%-ban be jön minden (napi horoszkóp). Ezen kívül voltam jósnál is, szintén bevált.
2020. jún. 18. 13:17
 18/42 anonim ***** válasza:
100%
Van egy ismerősöm, akivel teljesen véltelenül sodort össze a sors keze... Legelőször, még ateista és materialista voltam. Később ahogy nőttem, egyre inkább hittem Istenben és ez az ember nyitotta fel a szemem. Beszéltem már képzett szakemberekkel, akik nagyon meggyőztek erről a dologról.
2020. jún. 26. 14:41
 19/42 anonim ***** válasza:
85%

Nem tudom, hogy mennyire aktuális még, de én a személyes élményre szavaztam. A sztori a következő: 16 éves koromig jóformán azt se tudtam, hogy melyik hónapban milyen csillagjegyek vannak. Akkoriban azonban elkezdtem kutakodni a saját csillagjegyem után, végül pedig az összes (hozzáteszem napjegy) elemzését elolvastam, így volt már egyfajta alapom. Akkoriban még annyira nem győződtem meg ennek az igazságtartalmáról, de annyira érdekelt a téma, hogy újabb és újabb részletekkel akartam megismerkedni, végül így derült ki számomra az aszcendens, a Hold, Merkúr, Vénusz, Chiron, Lilith, holdcsomópont, stb... fogalmak. Ezzel párhuzamosan ki kalkuláltam a saját születési dátumaimmal (év, hónap, nap, óra, perc) a részletes elemzésemet, és hát hadd ne mondjam, hogy olyan dolgok is voltak benne, amiket csak én (és egy-két hozzám nagyon közeli ember) tudtam. Szerelmi életemen át a családommal való kapcsolatomig minden halál pontosan ott volt. Olyan dolgok is, amikről volt sejtésem, de magamban egészen odáig nem tudatosultak ezek a dolgok, ezáltal kaptam egy sokkal átfogóbb képet magamról. A személyiségemhez hozzájárult az, hogy felismertem a gyengeségeimet, hibáimat.

Aztán nemrégiben ismerőseim elemzését is megnéztem és ők is elképedtek, hogy mennyire pontos :DD Szóval én azóta is imádok asztrológiával foglalkozni és egyre újabb részeit megismerni.

2020. júl. 15. 16:37
 20/42 anonim ***** válasza:
85%

Az én leírásom a csillagjegyemről, mindig teljesen pontos volt, arról hogy mire vágyom, milyen a személyiségem stb. Nem is értettem miért kételkedne bárki. Természetesen a napi-heti horoszkópok teljesen más kategória, azzal nem tudtam mit kezdeni.

Mikor idősebb lettem több információhoz jutottam hozzá, rengeteg asztrológust meghallgattam a neten, és minden alkalommal pontosan elemeztek, az ismerőseimet is meg tudtam érteni ezáltal, mindenki motivációját, gyengeségeit megértettem, és teljesen pontosak voltak.

Tulajdonképpen azt mondták, hogy a bolygók nem "Megjósolják" hogy mi lesz, csak tükröt mutatnak, mivel az már kész, el van végezve, csak leolvassák, hogy mi a helyzet.

2020. júl. 21. 12:16
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!