Mi győzött meg arról, hogy van igazság az asztrológiában?
Olyanok válaszát várom, akik eleinte szkeptikusak voltak, de valami mégis meggyőzte őket arról, hogy működik az asztrológia.
(Kérném, hogy akit még semmi nem győzött meg erről, csak szavazzon és ne írja be a véleményét, mert a fenti csoporttól várok tapasztalatokat. Köszönöm.)
Egyik ismerősöm mutatott rá hogy több égitest is befolyásolja a személyiséget csak máshogyan, plusz pár dolgot mondott rólam, ami betalált. Olyan is amiről addig nem is beszéltem neki.
Nem asztrológus, csak beleásta magát a témába (igyekezett megbízható forrásból), aztán utána már én is.
(Szemelyes elményt jelöltem)
Egyszer csináltattam egy elemzést a születési horoszkópomra, és az azt készítő hölgy mondta, hogy szüksége van a pontos születési időmre, lehetőleg percre pontosan.
- Én csak a napot tudom.
- Akkor még azt is ki kell számolnom.- mondta.
Elkérte néhány fontosabb életeseményem dátumát, hogy azok alapján számolja ki. Egy hét múlva találkoztunk, akkor adta oda a kész elemzést, rajta a születési idő: 15 óra 12 perc.
Bevallom, kicsit nevetségesnek tartottam, hogy ilyet leírt, de az egész elemzés elég meggyőző volt, Sok mindent segített helyre rakni, főleg az aszcendens szerepével kapcsolatban. De nem is ez a lényeg, hanem, hogy nem sokára rákérdeztem anyukámtól, hogy nem tudja-e, pontosan mikor születtem? Mondja, hogy olyan 15 óra 10 perc körül. Na, én ekkor kaptam egy komolyabb megerősítést arról, hogy ez nem egy légből kapott tudomány!
Nekem pont azok az életproblémáim és egészségügyi problémáim vannak, mint ami a születési képletemből kiolvasható.
Ismerőseimnél többször is ráhibáztam valami stelliumra vagy egyéb hangsúlyos képletrészletre, mielőtt láthattam volna a horoszkópját.
Én az asztrológiai könyvet jelöltem meg, de pontosabb lenne, hogy asztrológiai források, mert interneten is sokat olvasgattam, videókat is néztem róla stb.
Nem kötekedésből írom mielőtt bárki leszólna.
Csak azt akarom kérdezni hogy oké hogy van párotoknak 1-2 személyes tapasztalat és oké ez lehetséges hogy valamiért működött és emiatt ez meggyőző volt. Na de mi van azzal a ténnyel hogy több a bizonyíték arra hogy nem működik a dolog mint arra hogy működik? Ez alatt azt értem hogy több emberre az asztológia által leírt leírás nem igaz, vagy csak 1-2 dolog igaz belőle? Ez nem ad okot nektek a kételkedésre?
Csak mert sokszor látom hogy nagyon sok ember azért hisz benne mert volt rá 1-2 példa hogy bejött a dolog viszont nem veszik figyelembe hogy amúgy százalékos arányban nagyon maximum 50%-ban (de többnyire kisebb arányban) valósak ezek az állítások.
Elso nagy szakitasomon voltam tul es a 3 ev alatt mig kpcsolatban voltam az illetovel sok veletlenszeru dolog tortent es elkezdtem olvasgatni ebben a temaban es utolag tokeletesen leirt igazsagokra leltem ugy jobban beleastam magam az aaztrologiaba es a szemelyes tapasztalataim csak megerositettek ezt. Hozzateszem csak a reszletes horoszkop keplet ad realis leirast a dolgokrol. Az h valaki oktober 10en szuletett semmit nem jelent .
(Szemelyes elmenyre ment a szavazat)
Elmentem az illetőhöz elemzésre, aki cirka 30 éve foglalkozik evvel a tudománnyal. Előre jelezte, mire lesz szüksége a születési időpontom pontosításához (aki foglalkozik asztrológiával, az tudja, hogy a napi horoszkópnak nincs sok értelme). Összeszedtem az adatokat, és ő deduktív módszerrel kiszámolta, hogy mikor születtem. Elmentem a megbeszélt időpontra. Közölte, jegyzeteljem bátran az elhangzottakat. A legmeglepőbb az volt, hogy a horoszkópom alapján még azt is tudta, engem mi érdekel, mit fogok kérdezni tőle, miért mentem el hozzá: gyakorlatilag ki se kellett nyitnom a számat az első óra alatt. A második legmeglepőbb dolog az volt, hogy az egyik testvérem, aki agnosztikus ateistának vallja magát, és semmiféle természetfelettiben/Istenben/kozmikus intelligenciában nem hisz, ugyanígy járt annál az asztrológusnál. Négy A4-es oldalt irkált tele. És ő is, meg én is azt merem mondani, hogy minden ült, amit a horoszkópos emberünk mondott.
Ui. Ha nem csak a múlt és a jelen érdekel, ha nem csak az önismeretedet akarod ellenőrizni az asztrológia segítségével, hanem a jövőd befolyásolásának-irányításának hatékony módszerei érdekelnek, akkor védikus asztrológust válassz.
Olyan személyiség szüksges hozzá, ami lehetővé teszi az out of the box gondolkodást, kilépést az anyagi világ kötöttségeiből.
Aki nem tud mintázatokat és rendszert látni a dolgokban, valószínűleg sosem fog rájönni, hogy miként működik a világ és nem fogja megtapasztalni az asztrológia működését.
Ez a felvetés bármilyen komplex rendszert mérni tudó kifinomult eszközre igaz. Az ember, aki nem ért hozzá, nem fogja tudni használni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!