Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Volt már ilyen "hazamenős"...

Volt már ilyen "hazamenős" álmotok? Mit jelenthet?

Figyelt kérdés

Na jó most már én is teszek fel ide ilyen kérdét. régebben nagyon sokat álmodtam, hogy megyek abusszal hazafelé, de a környék teljesen ismeretlen, új házak stb. Pedig nem telt el sok idő álmomban, ami indokolná a változást, csak mintha pl. munkából mennék haza délután. Nem találom a megállónkat. Nagy nehezen leszállok, de nem találom a házunkat... snitt. Nagy nehezen megtaláltam a házunkat, beszállok a liftbe, de nincs olyan gomb, hogy harmadik emelet, ahol lakom. Van 2db második, három negyedik, stb, de harmadik az nincs. Aztán nagy nehezen az ajtónk elé keveredek, becsöngetek és idegenek nyitnak ajtót.

Itt vége.

Szerintetek?

2010. jún. 7. 22:47
 1/7 anonim ***** válasza:

Húú volt ilyen, de rossz volt.

Mi 4 emeletes panelházban laktunk és azt álmodtam, hogy megyek fel a lépcsőn, emeletről emeletre és nem találom az ajtónkat, nem tudok hazamenni. Persze félhomály volt, a lépcsőházi lámpa alig világít és nehezen mozgok, olyan "nem tudok futni" érzés. Idegesítő. Arra nem emlékszem, hogy ajtót nyitottak volna.

ÁÁÁÁ nagyon rossz.

A félhomály is visszatérő az álmaimban. Nem látok jól mert alig világít a lámpa és idegesít, stb...

2010. jún. 7. 22:56
 2/7 anonim ***** válasza:

Nem tudok szakszerű választ adni, csak laikusként. Talán a biztonságérzet hiánya okozza, a szeretet utáni vágy.

Én is gyakran álmodtam hasonlót. Azt, hogy megyek haza és kihalt az egész környék, szinte alig van ember. Mintha atomtámadás érte volna az utcát, minden kihalt. És senkit sem találok, akit ismernék, és sajnos a szüleimnek se híre, se hamva. Borzasztó érzés..

Most már megszűntek ezek az álmok, talán azért, mert Anyukám meghalt és már a valóság is ilyen számomra. :(

2010. jún. 7. 22:57
 3/7 anonim ***** válasza:

Idegenek nyitnak ajtót? A földönkívüliek? :D

Ez a biztonságérzet hiány lehet, akik ilyen aggódó típusok.

2010. jún. 8. 01:38
 4/7 anonim ***** válasza:

Nem tudom mit jelenthet az álmod...de hasonlót én is szoktam álmodni...

Egy visszatérő álom...Jövök hazafele és már a környékünkön járok, de mindig van egy ismeretlen utca ahova lefordulok, annak reményében, hogy arra rövidebb.Aztán eltévedek és teljesen máshol egy ismeretlen helyen találom magam....

2010. jún. 8. 04:21
 5/7 anonim ***** válasza:
Nehezen tudsz kiigazodni az életben,nem mindíg oda jutsz,ahová akarsz.
2010. jún. 8. 11:02
 6/7 anonim válasza:

Esetleg nem abban a korban vagy,hogy már elköltözhetnél otthonról?

Mert ha igen (18év felett és még a szüleiddel élsz) akkor még nem akarsz elköltözni,mert félsz,hogy "nem találsz haza"

Én ezt tudom mondani vagy azt,hogy:

Sok az ajtó és nem tudsz választani nem tudod,hova is menj.Pl munka/szak választás előtt állsz.

Nem találod a helyed.

2010. jún. 9. 20:29
 7/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm hogy válaszoltatok!

Már 10 éve elköltöztem itthonról. Igazából már nincsenek ilyen álmaim, ezek szerint révbe értem? :)

2010. jún. 14. 21:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!