Milyen volt a legviccesebb álmod?
Mindenkinek (beleértve engem) kb. hatszorosára nőtt a feje, és ez ugye, eléggé akadályoztatta pl. az épületbe bejutást. Mindig egymásnak mentek az emberek.
De képzeld el magad 6x akkora, puffadt fejjel. Mindenesetre jót virultam :D
A válasz megírásának időpontja: 05-06 23:13
Hááát ez nagyooooon naaagy :DD::D:D
én egyszer azt állodtam hogy a szomszédom(férfi) odajött az ablakom alá és azt mondta hogy ö éggyomorra evett karalábét és átmenetileg megvakult töle és azért jött elmondani hogy én ne egyek éggyomorra:D:D:DDDD
reggel mikor felkeltem sirtam a röhögéstöl
én egyszer azt állomdtam hogy a szomszédom átjött az ablakom alá és azt mondta hogy ö éggyomorra evett karalábét és átmenetileg megvakult töle!!
reggel mikor felkelltem sirtam a röhögéstöl:D
Én egyszer azt álmodtam, hogy van egy halálos érintésű szőke nő, aki állandóan a nyomomban volt. A házunk melletti játszótéren egy hosszú hajú férfi boszorkány és segédje üstöt kavargattak, később arany kardot főztek belőle, hogy segítsenek általa (eleinte megölni akartak ők is, de belátták, hogy a nő rájuk is veszélyt jelent).
A vicces az volt, hogy a boszorkányférfi Bugyiboszi volt.
(ezt most nem sikerült épp viccesen leírni, de azért megírtam...)
Volt egy csaj, aki lehúzta magát a WC-én :D
De igazából nem volt vicces, inkább ijesztő..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!