Milyen volt a legviccesebb álmod?
19:01
Jáános bácsi a csatáában,
elesett egy hullában.
Arra járkált épp egy fél front,
arra járkált épp egy fél front,
arra járkált épp egy fél front,
és seggébe műfaszt szúrt.
Jáános bácsi seggét lukak díszítik,
és a vére már elfolyt!
Ilyesmi már velem is volt többször, h megbizonyosodtam, h tényleg megvan-e valamely testrészeim, telefonom, tesóim :D pl. volt olyan, h azt álmodtam hermofrodita lettem(valahogyan oda nőtt), de ezt nem tudta senki, ezért leakartam vágni, de nem nagyon sikerült, tökre vérzett meg minden :D aztán felébredtem, megbizonyosodtam, h nincs-e ott valami, aminek nem kéne ott lenni-e :D
Vagy hogy édesanyám belei (mint szerv) elkezdetek nőni, és az egész parkolót beborította.. :D
Régebben volt, h alva jártam.
Ezen kívül folyamatosan beszélek :D
Múltkor elaludtam, majd gondolom én azt álmodtam, h pisilni kell a suliba, már csak arra emlékszem, h odaszólok anyához adjon már 1 zsepit. Kérdezi minek? Mondom, mert pisilni kell, aztán mondta, h menny ki ott van WC papír :D nem nagyon értette a dolgot :D (am kiértem:D)
17/L
tegnap este világrahoztam négy kiscicát! :DDD
XDDD
persze álmomban! :D
No, a versemet meg senki sem dicséri :(
Kár volt megírnom, mily bűncselekmény!
Nem ismeri el a modern művészet hatalmasságát itt senki.
20:17-es én jot nevettem a verseden xd márcsak azért is mert mert szerenádon egy kicsit mi is átköltöttük:D
am a legfuribb álmom még kicsikoromban volt és sokszor is álmodtam, hogy 2 mikiegereskéz volt felfüzve egy kötél 2 végére és állandoan csikolt.állitolag nevettem is igazábol:D aztán vagy felébredtem vagy ha folytatodott akkor ugy volt vége hogy kidobtam az erkélyröl és egy legalább 100 éves papára esett és öt csikolta:D:D:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!