Volt már olyan hogy megvalósult egy álmod?
Velem az szokott lenni,hogy egyszer csak bevillan egy
dejavu érzés,amiről biztosan tudom,hogy már megálmodtam.
PL.:Álltam a munkahelyem ajtajában és bagóztam,mikor bevillantak a képek,még a gondolatok is.Tisztán emlékeztem rá,hogy ezt évekkel ezelőtt álmodtam.
Van úgy,hogy arra is emlékszem,hogy akkor(ébredés után)elmondtam valakinek,hogy ezt meg ezt álmodtam.
1. Egyszer azt álmodtam, hogy lehetőséget kaptam hogy elmenjek egy versenyre. Fél év múlva 5. lettem azon a versenyen.
2. Egy rossz dolgot is megálmodtam előre. Az álomban volt egy személy, aki nagyon hasonlított arra, akinek a valóságban volt szerepe abban hogy így alakuljanak a dolgok.Habár az is lehetett hogy azért történt mert az álom után ideges lettem emiatt a dolog miatt, és tudatosan-tudattalanul féltem tőle hogy így lesz.
3. Néha én is megálmodok egy-egy pillanatot pl. hogy éppen nézek valamit, és mikor a valóságban látom akkor eszembe jut.
Nem akarok bolondnak tűnni....de akkor valamilyen szinten meg lehet álmodni a jövőt.
Értitek?
Akkor mikor álmodsz,és reggel felkelsz semmire nem emlékszel,hiába töröd a fejed,még arra sem hogy álmodtál volna valami,DE,mikor rádtör a dejavu,egyből tudod,hogy álmodtad valamikor.
Azért ez nem durva?
Azóta sokszor van olyan hogy figyelem az álmaimat,hátha megvalósul.
Köszi a válaszokat.
Jó tudni,hogy nem vagyok ezzel egyedül.
És egyébként én is megriadok ezektől a dolgoktól....mert mondjuk mi van ha egyszer valami rossz fog bekövetkezni!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!