Mi volt a legdurvább álmod?
1.Szögesdrót, komor téglabarakkok, felsorakozva álltunk egymás mellett sokan. Egyenruhás tiszt előttünk, aki egymás után fejbe lőtte a sorban állókat. Mikor rám került a sor, nekem is odatette a pisztolyt a halántékomhoz. Szemem becsuktam, fogam összeszorítottam, vártam a lövést. De nem jött a lövés, mert ekkor felébredtem.
2.Ez is pisztolyos álom volt: valaki pisztolyt tett a fülemhez és elsütötte. Piszok rövid idő alatt lejátszódott, de mindent éreztem: a lövéssel egyidejű hatalmas durranás, a fülbe hatoló golyó romboló hatása hatalmas fájdalommal kísérve, ami a másik oldalon már "távozott" is, ahol csontdarabok és vér folyt le a nyakamon. Ekkor ébredtem fel.
3.Egy hatalmas darálóban voltam, amiben valami termény (búza vagy árpa) volt. A lábamat már kezdte elkapni a csigaorsó, ekkor segítségért kiáltottam, amiből csak "segí..." lett, mert ez hangosan sikerült, és erre ébredtem fel.
Talán ezek az álmok voltak a legrosszabbak, de rendszeresen álmodtam olyanokat, hogy autó, traktor elgázol, vagy pl. kiskorom sokszor visszatérő álma volt, hogy a porszívó beszív.
Futottam egy sötét folyosón valami elől, de az a valami oldalról elragadott, és egy erős szorítás után belebszott egy liftaknába..
Egy vérrel teli kádban landoltam, és az a valami iszonyatos robajjal a nevemet üvöltötte.
Úgy ébredtem fel, hogy majd össze szrtam magam.
álmodtam már hogy valakim meghalt... :/
De a legfélelmetesebb az volt hogy (még amikor a madárinfluenza terjedt) a városunkba eljött a madárinfluenza csak azt méhek terjesztették......Reggel bekapcsolom a tévét,pont a híradó van...Errefel bemondják hogy elérte magyarországot a madárinfluenza...hát mondom ilyen nincs...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!