Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mi volt a legdurvább álmod?

Mi volt a legdurvább álmod?

Figyelt kérdés
2011. aug. 5. 06:39
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Persze nem olyan rég néztem egy horror filmet, valoszinűleg abbol komponáltam ezt. Bár kb 10 éve nézek ilyeneket, nem szoktam rosszakat álmodni. Nem vagyok gyerek, nem úgy féltem h jajj anyu! hanem szimplán rossz érzés volt.
2011. aug. 5. 13:40
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

Gyerekkorom évekig visszatérő rémálma volt a következő.

Valamilyen sötétségből hirtelen eszmélek fel. Egy szoba közepén fekszem meztelenül. Körülöttem illetve az egész szobát betöltve ürülékből lévő rovarok hemzsegnek. Mindent betöltenek, bénultan moccanás nélkül, görcsben fekszem, a falban van egy kis bemélyedés. Ott van az ürülék-rovarok királynője, amikor megpillantom elájulok. Sikítva ébredtem ebből.

2011. aug. 6. 07:05
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
Kb. 3 éves voltam amikor ezt álmodtam: anyukám és én sétálunk a patakparton, velünk szembe jn egy alak, anyukám mondja, hogy menjünk el, mert ez egy gyilkos (csak megérezte) de én nem akartam elmenni. A gyilkos hirtelen előrántott egy puskát, és lelőtt engem. (Már meghaltam, de még mindig láttam, hogy mi történik körülöttem.) Az ember elszaladt, anyum meg nagyon sírt, aztán elment, majd visszatért egy helikopterrel, összeszedte a darabjaimat, és elvitt valahova, ahol újraélsztettek. Majd késöbb visszatértünk a patakra, oda, ahol lelőttek, az ember ismét ott volt, de anyukám mondta, hogy már megvátozott, jó ember lett.
2011. aug. 9. 11:14
 14/20 rekusska válasza:
100%
Sokszor álmodom a fönökömmel, hát ja, romantikázunk állandóan... MOndjuk rohadt sármos a faszi, 56 évesen is anniyra jól néz ki, öltönyben, vagy farmerben, teljesen mindegy... Megy is a flörtölés az ö részéröl, ki ne dícsérne egy 21 éves titkárnöt :) Na mindegy, szóvalc sak az szer benne, hogy álmomban olyan, mintha szerelmes lennék bele, és olyan szar érzés reggel bele néznem a barátom szemébe, akit mindennél jobban szeretek...csak olyan furi, h 10 perce meg még mást szerettem :)) Ahh, na mindegy, azért jobb, mint amikor sötétben kergetnek álmunkban, nem? :)))
2011. aug. 10. 12:07
 15/20 anonim válasza:

Nekem az alábi rémálmom van:És sajnos visszatérő.

Na szóval Arra ébredek hogy futok valahova de nem tudom hova..Egyszer csak elesek,és egy csomó gyökér van mindenhol.Egyszer csak egy kislány megjelenik elöttem és sír.Már teljesen biztonságban érzem magam,mivel már ketten vagyunk,és amikor körbenézek,és újra a kislányra,akkor a kislány már inkább 20 éves...És látom hogy percről percre öregszik.Ránézek magamra és látom hogy énis már vagy 90 éves vagyok...Elkezdek futni,hátha abbamarad.A végén addig futuk még elporlad a lábam és lecsapodok a földre,majd ezután nagyon megrémülve kelek.Igy leírva lehet hogy nem olyan ilyesztő de élőben nagyon.L/18 éves vagyok és elég fontosnak tartom a külsőm és nem akarok megöregedni.Valószinű ezért álmodom hogy megörekszek...

2011. aug. 13. 00:45
 16/20 anonim válasza:

a jövőben ébredtem fel, és megöltem a bolygó fő elnökét, ezért mindenki engem akart megölni

két fekete ruhás csávó üldözött, majd elkaptak

bekötött szemmel bevittek egy hideg helyre,aztán kihallgattak

a végén azt ordították: rasszista lovag, majd egy fegyverrel homlokon lőttek, és ekkor keltem fel

elég durva vt, ezért nem nagyon mertem megmozdulni, kb fél órán keresztül feküdtem némán (persze már reggel volt)

2011. aug. 13. 19:18
 17/20 anonim válasza:
59%

"Álmodtam egy világot magamnak,

Itt állok a kapui előtt.

Adj erőt, hogy be tudjak lépni,

Van hitem a magas falak előtt."

Esőre ez jutott eszembe. Én nagyon ritkán elmékszem az álmaimra, voltak már elég rosszak de nem igazán tudom felidézni.

2011. aug. 16. 02:05
 18/20 anonim válasza:
Megöltem egy embert,aki éjjel farkas volt. Hozzátenném,hogy előtte ő akart megölni.
2011. aug. 23. 09:45
 19/20 anonim válasza:
100%

egy állatkertben csapatverseny volt, de úgy hogy mindig ugyanaz a csapat más vezetővel volt. véget ért a verseny, és a csapatommal egy nagy épületben voltunk. a csapatomban a kicsi lánytól a felnőtt férfiig mindenféle ember volt. menekülni kellett valakik elől, de úgy hogy ne lássanak meg, mert akkor utánunk tudnak jönni. bebújtunk egy nagy vörös függöny mögé. vitatkoztunk hogy mi legyen, aztán egyszer csak már máshol voltunk. egy folyosón, ami kisebb szobákra volt tagolva. elkezdtünk futni ott, aztán egy párhuzamos folyosón visszafelé, de annak a falán ajtók voltak, és így az üldözőink láthattak minket. az üldözőink a csoportvezetők voltak. én mentem elöl és mindig néztem ki az ajtón, hogy nem néznek-e arra az üldözőink. így eljutottunk az utolsó ajtóig, de az üldözőink végén egy buta gyerek volt, aki ott ugrált meg kavargott, és felénk nézett, így meglátott. elkezdtem arra rohanni, és a csapatomat elvesztettem, meg neki is mentem az üldöző csoport végének. egy metróperonra kerültem, és éppen atz orrom előtt ment el a metró. néztem a menetrendet, de nem értettem belőle semmit. ekkor fölébredtem.

amúgy nagyon sokszor álmodok olyat hogy menekülök vagy keresek valamit, és ezt utálom a legjobban >.<

2011. szept. 4. 19:39
 20/20 anonim válasza:
az hogy apokalipszis jött tehát özön viz, h kiömlött a tenger, és megfogunk halni.így kezdődött, hogy bemondták a tévében h kifog ömleni a tenger,és mindenki megfog halni.kezdte elönteni egész afrikát és amerikát, végül európát. Eljött idáig is a tenger és ugy ömlött be hozzánk a házba h anélkül h nyitva lett volna bármilyen ablak , vagy ajtó láttam h 2cm víz beömlött a nappaliba.a következő kép már az volt h volt egy kalózhajó ami gumi abroncsokkal volt megrakva. a másik kép már az hogy én mag anya pakolunk be a rózsaszin böröndünkbe hogy majd a kalózhajóval (ami kifli alakú volt és csak kapaszkodók voltak rajta) hogy majd elmenekülünk és a tenger felszinén majd úszúnk vele. volt ott egy kalóz is aki a hajó aljában volt.mert kinyitható ajtó volt az alján mint a buszokon is szokott lenni ,csak fából.a következő kép, már az hogy azt álmodtam h felébredek és megkérdeztem anyát h igaz e ez hogy kifog ömleni a tenger.azt mondta hogy kb. 2 óra múlva fog elérni idáig. Bepánikoltam, kimentünk az utcára a kifli alakú hajóhóz és raültünk én húgom meg anya, ja meg a kutyát is ráültettem, és az meg a nyelvével kapaszkodott.XD aztán persze kiöntött a tenger és a kövi kép meg már az volt hogy a tenger közepén hajóztunk, és volt mellettünk egy nagy normális kalózhajó,és arra felszálltunk. aztán felébredtem,és szétnéztem, hogy élek e még, és megkérdeztem anyát hogy mit nézett a tv-ben reggel amikor aludtam.Hát némó nyomában-t és abba volt valami kalózhajó meg kalóz és valószínű hogy ezért álmodhattam ezt.xDDD de nagyon valósághű volt és ez volt az eddigi legdurvább álmom. 16/L
2013. febr. 16. 16:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!