Jártál már alva?
Kiskoromban kétszer alvajártam az egyik :D :
Felültem az ágyra és mondtam tesómnak- Nézd ott a szörny. Ott mutogattam a földre és mondtam félek töle ott van xD.
Aztán tesóm mondja aludjak. Erre én elkezdtem de hova rakjam a lábam xD?. Mondta rakd az ágyra feküdj. És akkor én, de hova rakjam a kezem. És rendesen mutattam, neki vertem az ágynak a kezem,hogy hova rakjam xD. Aztán egyszer csak elaludtam :D.
A másik: olyan 3-4.es lehettem: És akkor is felültem az ágyamra és itt is azzal kezdtem h tesómnak mondtam ott a szörny a padlón :D. Aztán meg vmi olyat h jön a nagy hús és megesz minket . Arra emlékszem h valami olyasmit álmodtam ,hogy a családdal voltunk ,valami étkezőben és egyszer csak mindent elárasztott a hús és kővé vált xD
én kiskoromban sokszor jártam meg csináltam dolgokat álmomba és kb egy hónapja is szintem minden héten csináltam vmit ... de ezt a "csináltam"-ot nem úgy kell érteni h összeraktam vmi dolgot hanem hogy járkáltam nyitott szemmel meg beszéltem/motyogtam mindenféle hülyeséget meg 1X kivittem a paplanomat és mondtam hogy hoztam az öcsémnek a pizsamáit ... aztán visszafekszek aludni és semmire nem emlékszek reggel x)
15/L
13:03
Nem kérdező lány vagyok :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!