Hiszel a horoszkópban? Befolyásol párválasztáskor? Jártál már jósnál? Hiszel abban, hogy ha erősen koncentrálsz valakire, hathatsz rá?
Nem,de elolvasom.
Nem,de elolvasom:D
Igen.
Nem.
Én hiszek a horoszkópokban, nagyon is, de nem ez alapján választok párt. Szűz a horoszkópom, és hozzám ez alapján a Bika, Bak, Rák férfiak illenek. Érdekes módon az Ikrek az, amelyikkel egyáltalán "nem jövök ki jól", és eddig minden párom Ikrek volt. (No az is tény és való, hogy tényleg nem jöttem ki jól velük a végére...) Szó ami szó, tényleg leginkább a fent említetteket tudom magam mellé elképzelni, mint igazi társat, mert sok a közös bennünk, és ezt a horoszkóp (főként az aszcendens) nagyban meghatározza.
Jósnál is jártam már. Amit mondott, minden bejött... Hú... Még a hideg is kiráz.
Hiszek abban is, ha koncentrálsz valakire, hathatsz rá. Bár attól függ, miről van szó. Végül is: A Titokról szól az egész!:)
Igazából nem hiszek a horoszkópban, de ennek ellenére gyakran elolvasom. Néha nevetek rajta, néha azt kívánom, bárcsak úgy lenne, ahogy leírták. Párválasztásban nem befolyásol és egyéb módon sem.
Jósnál még sosem jártam, de azért szívesen meghallgatnám, hogy mit is mond nekem. Nem a jövőre lennék kíváncsi konkrétan, csak úgy, hogy milyennek lát, hogyan kellene alakítanom az életem.
nem, de néha elolvasom:D
nem
nem, és nem is akarok
igen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!