Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Hiszel a horoszkópban? Befolyá...

Hiszel a horoszkópban? Befolyásol párválasztáskor? Jártál már jósnál? Hiszel abban, hogy ha erősen koncentrálsz valakire, hathatsz rá?

Figyelt kérdés
2010. júl. 1. 22:03
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Igen nagy mértékben meghatározza az életemet a horoszkóp( természetesen az aszcendensem is), minden nap elolvasom és teljes mértékben hiszek benne. Párválasztáskor is alaposan elemzem, hogy hogyan férnénk össze, milyen lehetne az adott illetővel a jövőm. Jósnál már sokat jártam.
2010. júl. 7. 10:42
 12/12 anonim ***** válasza:

Én hiszek.Szüz horoszkopú lány vagyok,és anélkül ,hogy megfigyeltem volna,rájöttem,hogy idáig életem nagy ellenségei,és akikkel utáltuk egymást azok kivétel nélkül ikrekek voltak.

A legeslegjobb barátaim kiskoromtól fogva oroszlánokvoltak,csakúgy ,mint életem nagyobb szerelmei.

Mostanában kicsit elegem lett az oroszlánokkal,mostanság valahogy mindig skorpio emberekkel kerülök össze.

És mindezt úgy ,hogy akkor még nem tudtam a horoszkópukat,szóval nem befolyásolt.Kicsit fura.:D

egyb jónnál még nem voltam,de egyszer elmegyek kiváncsi vagyok,csak az a baj ,hogy fogalmam sincs ki az aki igazat mondd,merthát a legnagyobb része az csaló.

2010. júl. 7. 19:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!