Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Számít nektek párválasztáskor...

Számít nektek párválasztáskor egy nő/férfi kora vagy csak azt nézitek, hogy néz ki, hogy tartja magát?

Figyelt kérdés
2011. jún. 12. 22:20
 1/9 anonim ***** válasza:
88%
Számít! Nem érdekelnek a 40-50 éves korukban felébredő "magukat jól tartó, 10évet is letagadható" kéjencek.
2011. jún. 12. 22:25
 2/9 anonim ***** válasza:
12%

Én pedig pont azokat kedvelem, amikről az első negatívan írt :)

Ízlések és pofonok.

2011. jún. 12. 22:30
 3/9 anonim ***** válasza:
65%
Számít. 23 vagyok, semmiképp nem jönnék össze 25 alattival. Túl komolytalanok, nagyrészük még azután is. Az ideális 27-30. A vőlegényem 28.
2011. jún. 12. 22:33
 4/9 anonim ***** válasza:
50%

Számít.

Bár még nem igazán volt komoly kapcsolatom, de pl 35-től felfelé már necces lenne a dolog. Nem mondom, van olyan 36-38 éves aki jól tartja magát, de azért meglátszik a kor a legtöbbön. És ugyanúgy nem jönnék össze 20 év alattival, de még velem egykorúval sem nagyon. Kivéve ha nem olyan komolytalan mint némelyik csoporttársam...

22/L

2011. jún. 12. 22:56
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Számít! Nem kezdenék más életszakaszban járó férfival. 26 vagyok, szükség esetén hajlandó lennék 1-2 évvel fiatalabbal járni, ha úgy hozná a sors (ismerek nálam 1 évvel fiatalabb komoly srácot..) de ideális esetben egy 2-4 évvel idősebb férfi személyében keresném a nagy Ő-t. Volt kapcsolatom 8 évvel idősebb pasival, sokáig tartott, de annál nagyobb kudarc lett a vége. Azóta ismerem, milyen társra lenne szükségem pontosan..

Megjegyzem, hogy az idősebb korban fiatal csajra hajtók nagyon magas százalékával valami nagyon nincs rendben, második tinikorát éli és megbízhatatlanabb, mint egy fiatalabb.. Az exem mellett rengeteg ilyen fazont megismertem, és teljességgel megértem, amiért nem sikerült párt találniuk saját korosztályukban, és amiért fiatal, tapasztalatlan csajt akartak fogni maguknak..

2011. jún. 13. 00:06
 6/9 anonim ***** válasza:
Számít, 5 évnél idősebbel nem szeretnék összejönni. mínusz 1 év még belefér, viszont a nagyon maximum 10 év, annál idősebbel soha semmilyen körülmények között sem.
2011. jún. 13. 01:58
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Számít,nálam a +-5 év az ideális.30/N
2011. jún. 13. 06:37
 8/9 anonim ***** válasza:
0%
22 éves vagyok. Nálam fiatalabbal nem szívesen jönnék össze (most még, lehet, hogy pár év múlva egy-két év mínusz nem fog osztani vagy szorozni), főleg mert még az én korosztályomban is rengeteg gyerekes, éretlen srác van. Tőlem fölfele meg olyan 40-45 a maximum, akivel össze tudnék jönni... mert az egy dolog, hogy szeretjük egymást, de félnék attól, hogy az életcéljaink (pl. szórakozás vagy család terén) gyökeresen eltérnek csak a korból adódóan.
2011. jún. 13. 13:48
 9/9 anonim ***** válasza:
tök mind1 hogy tartja magát, ha sokkal több élettapasztalata van, máshol tart, mint ahol én, akkor nem lenne működőképes. örülök neki, ha egy pasi még 40 évesen is foglalkozik magával, de szellemileg nem ugyanott tartunk, és nem ugyanazt akarjuk. nálam a max az a plusz 8 év, és max úgy jönnék össze fiatalabb sráccal, ha ugyanabban az évben érettségiztünk. :)
2011. jún. 13. 16:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!