Jártál már alva?
Figyelt kérdés
2011. aug. 12. 17:15
2/37 A kérdező kommentje:
milyen volt, hogy volt? emlékszel-e vagy csak másoktól hallottad később? hova mentél?
2011. aug. 12. 17:20
3/37 anonim válasza:
elméletileg én körbe futottam a házat :DD
meg ki mentem mosdóba, meg ilyenek, de régen volt kiskoromba, azóta egyáltalán nem, csak párszor fordult elő. de nem emlékeztem rá, meg semmi, csak mondták, szülők, rokonok..
4/37 anonim válasza:
nem:d de felultem mar es beszeltem almomba:D:)) anyamek azthittek rossuzl vagyok hogy ott mutogatok meg ulok:))
6/37 A kérdező kommentje:
Esetleg tudja valaki, hogy mitől van? Miért nem lehet olyankor elválasztani a valóságot és az álmot? Amúgy én még kiskopromban jártam, és tegnap is.
2011. aug. 12. 17:39
7/37 anonim válasza:
de arra emlekszel reggel,hogy micsinaltal ejszaka,hova mentel?
8/37 Alexosz válasza:
tudat alatti cselekvés másoktól esetleg megtudhatjuk
9/37 anonim válasza:
Egy nyári táborban, az egyik csaj alva járt :D Felébredtünk a zajra, mert becsapta maga után a szobaajtót. Gondoltuk, megnézzük, mit csinál. Hát...kiment a "konyhába (egy hűtőszekrény meg egy asztal volt csak ott)", és csinált magának egy lekváros kenyeret. :D vicces volt látni.
10/37 anonim válasza:
ja, és persze tudtuk, hogy alva jár, mert mondta előző este, hogy néha ezt csinálja éjszaka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!