Valaki tudna nekem tanácsot adni, hogy mit tehetnék ellene? Akárhányszor a barátnőmmel alszok mindig beszélek álmomban. vagy magyarul, vagy angolul(nagyon ritkán), de a legtöbbször nem is emberi nyelven, hanem olyan mint valami halandzsa. Néha az is előfordul, hogy elkezd hozzám beszélni és én válaszolok rá. Lehet ezzel valamit csinálni??
2010. okt. 24. 21:58
1/9 anonim válasza:
ragasztószalag
2010. okt. 24. 22:42
2/9 Egyszerű huszonéves válasza:
Ez szerintem teljesen természetes. Olyan élethű az álmod, hogy a valóságra is mátviszed.
Álmomban én is beszélek néha ordítok is a párom morog.
Emlékszem mikor álmomban megtámadtak nem csak ordibáltam, hogy takarodj, de meg is rúgtam csak a valóságba a levegőt rúgtam.
Evvel szerintem nem lehet mit kezdeni, ha alva jársz na azt már kezelik ha kóros.
2010. okt. 24. 22:44
3/9 anonim válasza:
nálam csak nagyon ritkán fordul elő hogy üvölt álmomban.
gólyatáborban 1-szer előfordult :D
am ha valaki beszél álmában ki lehet kérdezni.nem biztos de ha kérdezel valamit tőle válaszolni fog talán :)
vigyáz a titkokat is meglehet tudni :)
2010. okt. 24. 23:01
4/9 anonim válasza:
Egyszer játszd el hogy megint rádjött és ha elkezd a barátnőd faggatni olyanokat válaszolj amire nincs fölkészülve,utána meg röhögd ki!!.Nem korrekt de nem fog többé kisérletezni azt garantálom.
2010. okt. 24. 23:38
5/9 anonim válasza:
heh ez jóvolt.:Dnem tom mit csinálj.az én fiam 2 éves és őis beszél néha álmában.Sokszor nagyon vicces::D:D:D:D:Dde azért ilyesztő is....
2010. okt. 25. 00:01
6/9 anonim válasza:
Szerintem tök poén!!! :D Nagyfater évekig danolászott álmában! Levegő be hortyogva, szünet, nóta indul, mire kifújta a levegőt, véget is ért a strófa. XD
2010. okt. 25. 00:21
7/9 anonim válasza:
Én is beszélek álmomban! Férjem mesélte néha hogy miket mondtam. Néha értelmes szavakat, de jelentése nem volt a dolognak, összefüggéstelen volt. Az a durva, hogy nyitott szemmel is csináltam, lehet velem beszélni is közben, és az égvilágon semmire nem emlékszem reggel.
A 2 évesemmel egy szobában alszunk, lehet hogy őt is felébresztem sokszor hogy beszélek, persze nem tudok róla.
2010. okt. 25. 00:26
8/9 anonim válasza:
minek? párom is dumál egyfolytában, néha még válaszol is, az elején még néha azt hittem ébren is van, de aztán hülye fordulatot vett a párbeszéd :D ...sétálgat is alkalmanként
2010. okt. 25. 05:35
9/9 anonim válasza:
Sajnálom, hogy poénra veszitek a dolgot. Ez idegrendszeri probléma.Az alvászavar betegség, hosszú távon káros is lehet, mert idegrendszert károsít, nem tudod kipihenni magad. van alvásvizsgálati labor pesten, oda lehet elmenni, kivizsgálják, csak asszem , nagyon sokat kell várni időpontra.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!