Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Miert van az ha almomba...

Miert van az ha almomba lelepek valahonnan peldaul egy jardarol akkkor osszerezzenek es olyan mintha lezuhannek es felriadok?

Figyelt kérdés
2010. dec. 20. 20:38
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
Érdekes dolog ez. Félelmet jelent a zuhanás. Valószínüleg nem kiegyensúlyozott a lelki állapotod. Valamit el fogsz veszíteni vagy már elveszítettél. Valamit ami biztonságot jelentett vagy nagyon fontos volt Neked. Légy hozzátartozó, barát, párkapcsolat, munka stb. Nem véletlenül szimbolizálja a zuhanás ezt a dolgot. Hiszen gondolj csak bele mennyire félnél a zuhanástól és az érkezéssel járó fájdalomtól, ha le kéne ugranod egy szakadékból.
2010. dec. 20. 20:51
 2/18 A kérdező kommentje:
hat eleg szar erzes amikor lelepek akkor egy angy zuhanast erzek belul..es naon rossz erzes..14/L
2010. dec. 20. 21:03
 3/18 anonim ***** válasza:
Ez nekem is sokszor volt, általában akkor, amikor próbálok elaludni, még félálomban.
2010. dec. 20. 21:06
 4/18 anonim ***** válasza:
Az első válaszolóval értek egyet. A zuhanás valaminek az elveszítését jelenti. Nem történt veled hasonló, ami megviselt?
2010. dec. 20. 21:09
 5/18 A kérdező kommentje:
hat nem de sokszor volt mar ez nkm almomba de n veszitettem el kulonosebb dolgot mostanaba...
2010. dec. 20. 21:18
 6/18 anonim ***** válasza:
100%
Ez egy idegrendszeri jelenség. Az agy egy másik állapotba kapcsol át alváskor (leállnak a motorikus központok, stb.) , és lecsökken a tudatszint. Ha a tudatosság hamarabb jelenik meg, mint a visszakapcsolás, akkor egy furcsa érzés kíséretében átéled a folyamatot.
2010. dec. 20. 21:24
 7/18 anonim ***** válasza:
hülyeség.nem vesztel el ezzel semmit.én is szoktam így reggel kelni ez még nem jelent semmi rosszat...
2010. dec. 21. 23:11
 8/18 anonim ***** válasza:
akkor most emiatt én is elvesztek minden héten vmit pár év múlva már rokonok se lesznek meg semmim se vagy mi???
2010. dec. 21. 23:12
 9/18 anonim válasza:
A "zuhanas" az egy olyan alom, amit mindenki almodik valamilyen formaban. A szuletes elmenyenek felidezese.
2010. dec. 23. 09:09
 10/18 anonim válasza:

Szia!!Én eddig úgy tudtam,hogy ez azért van mert minden izmod teljesen ellazult...biztos az agyad is átkapcsol...:)

Nekem i szokott ilyen lenni különböző formában pl.megbotlok egy kőben vagy téglában vagy beleesek egy szakadékba de ezután mindig felébredek...sztem sem jelent semmi rosszat

2010. dec. 24. 00:01
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!