Miért álmodok gyakran az öt éve halott nagymamámmal? Lehet, hogy üzenni akar nekem a túlvilágról?
Figyelt kérdés
Először is: nem poénkodok, és más se szeretném, ha elviccelné! Egyáltalán nem szoktam gondolni a nagyimra, mármint napközben úgy, hogy milyen volt, vagy róla bármit. De álmomban mégis gyakran (túl gyakran) megjelenik. És mindig furcsa helyzetekben. Például előfordult, hogy beszélgettünk egy asztalnál, és azt mondta, hogy Ő most a Menny-ben van, majd engem is vár. Egy másik alkalommal a házuk udvarán beszélgettünk, mosolygott, hogy ne aggódjak, Ő nagyon jól érzi magát, ne féljek a haláltól. Egyszer az volt, mintha éreztem volna, hogy "elragad" valami az ágyamból, és hogy szellemmé válok, aztán nagymamám is ott volt, és akkor is mondta, hogy ne féljek, és meg is nyugodtam. Egyáltalán nem tudom hová tenni ezeket a dolgokat. Ő vallásos volt, szóval nem meglepetés, hogy Istenről beszél nekem, én viszont nem gyakorlom a vallást, és fogalmam sincs, miben hiszek Istennel kapcsolatban. A másik, hogy a kapcsolatunk sem volt szoros: elbeszélgettünk néha, de nem találkoztunk, nem jártunk össze gyakran. Meg nem volt ő egy kedves, finomkodó asszony, de az álmaimban mégis mindig nagyon kedves, mosolygós, kenyérre lehet kenni. Lehet hogy félreértelmezem, és a tudatalattim játszik velem, persze. De lehet, hogy mégsem, és tényleg üzenni akar nekem ezekkel az álmokkal? Volt nektek hasonló? Ti miben hisztek?ma 12:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!