Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Miert van az ha almomba...

Miert van az ha almomba lelepek valahonnan peldaul egy jardarol akkkor osszerezzenek es olyan mintha lezuhannek es felriadok?

Figyelt kérdés
2010. dec. 20. 20:38
1 2
 11/18 Janek19 válasza:
Az elméd az álmokat is valóságnak véli, így néha a tested is mozog alvás közben. Ha álmodban leléptél a járdáról azt valósnak érzékelted, hisz ilyenkor a test egy kicsit megdől. Ezt a valóságban te magad tudatosan koordinálod helyreigazítod, de álmodban az agyad nem erre figyel csak a dőlés,esés érzetére. Tehát, ha ülve aludnál egy székben, és azt valaki megdöntené az egyensúlyérzéked reagálna és felébredsz. Nagyjából ennyi.
2010. dec. 24. 11:07
 12/18 anonim válasza:

Az álmok nem jósolnak semmit. Itt sem a szerettek jövőbeli elvesztésére kell gondolni.

Rá kell jönni, hogy rengeteg olyan őskép él bennünk, amelyeknek pl. még sámán, vagy barlanglakó elődeinknél egyértelmű jelentése volt. Ezek átöröklődtek belénk, de tudatosan nem ismerjük őket. Éjszaka viszont ezek előjöhetnek, és akár tudat alatt megfogalmazódhat egy lelki lenyomatunk.

Érdemes nézni az álmoskönyveket, és ezeket az álmokat plusz információként használni a nem tudott, ki nem mondott érzéseinkről, érzelmeinkről.

2010. dec. 25. 11:32
 13/18 anonim válasza:
szerintem ez nem jelent semmit. velem is sokszor előfordul, általában félálomban...
2010. dec. 26. 10:14
 14/18 anonim válasza:
Elalváskor az agyközpont fokozatosan kapcsolja ki az érzékszerveket. (látás, hallás, érzékelés... stb)Ennek a sorrendje a fáradtságtól, avagy a megterheléstöl függ. Amennyiben a tapintás-érzékelés agyi központja kapcsolódik ki legutóljára, akkor érzed, illetve álmodod a zuhanást.
2010. dec. 26. 13:49
 15/18 anonim válasza:

Minden elhangzott válasznál egyszerűbb a megoldás!

Ez egy szerzett, öröklött idegrendszeri jelenség.

Eleink /az ősemberre gondolok/gyakorta a fákon aludtak kivédve ezzel a ragadozók támadásait.

Néha sajnos előfordult hogy álmában leesett valaki és ez a "tanult" élmény öröklődött évezredeken keresztül egészen a ma élő homo sapiensig.

Amikor ilyesmit álmodsz és felriadsz, egy szerzett öröklött idegrendszeri tulajdonságot élsz át, ami mindenkiben megtalálható, rasszoktól függetlenül.

2010. dec. 27. 12:00
 16/18 anonim ***** válasza:

A legutolsó válaszolónak 100%-ban igaza van! Kollektív, egész emberiségre jellemző jelenségről van szó, az ősi tudat része.

Nem jelenti semminek az elvesztését.

2010. dec. 27. 23:38
 17/18 anonim válasza:
Nem fog veled semmi rossz történni!!Iyenkor álltalában nagyon mélyen alszol és ha zuhansz majd hirtelen felébredsz olyankor csak az agyad jelez neked,hogy még nem haltál meg..vagy valami ilyesmit magyarázott a biológia tanárom:DÉs akkor is ez van ha utána hirtelen rugsz eggyet majd felébredsz,az is csak reflex.
2010. dec. 28. 18:35
 18/18 anonim válasza:
Én is szoktam ilyet érezni. Nagyon szar. Meg van h elzsibbad a lábam, vagy rúgok egyet. Sztem am csak álmodsz. A kutyám is szokott futni, nyüszíteni álmában. Senki ne szóljon h ezt hoztam fel pl-nak, ugyanolyan biológiailag működő szervezet.
2011. jan. 11. 14:54
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!