Vannak visszatérő (rém)álmaid, amik nagyon hülyeségek?
Pl hallottam egy ismerősömtől hogy neki az a visszatérő álma, hogy ül az érettségin és bármelyik tételt húzza, hirtelen elkezd énekelni.
Erről eszembe jutott, hogy nekem 2 visszatérő álmom van, amik havonta 1-2-szer biztos előjönnek.
A leghülyébb amikor azt álmodom, hogy szoknyában/rövid nadrágban sétálok, lenézek és azt látom, hogy nagyon szőrös a lábam :/
A másik pedig arról szól, hogy karácsony/karácsony előtti nap van és akkor jut eszembe, hogy nem vettem semmi ajándékot.
Nektek van hasonló?
Nekem kiskorom óta van egy, legutóbb fél éve álmodtam ezt.
Viszonlag nagy kertünk van (kb 1 hektár)
Mem tudom honnan jött, de azt szoktam álmodni, hogy nagy háború van a kertünkben. Tankok, katonák, meg minden😂
Volt olyan is, hogy én is katona voltam, nem tudom kik ellen harcoltunk, de a lényeg, hogy győztünk.🤷♂️
Tudom, hogy tökérthetlenül írtam le, de még én sem tudom pontosan mi is történik mikor ezt álmodom, olyan kesze-kusza minden.
Igen, vannak. Az egyik, hogy eltévedek egy városban, és kilátástalanul kóborolok. A másik, hogy repülök, és nézek le az emberekre alattam...
N
Kiskoromban egy 2 heten át minden nap azt álmodtam, hogy én vagyok a Pisroska és a farkasból a piroska és kóborlok az erdőben és nagyon féltem, hogy majd jön a farkas.
Visszatérő még, ami nem gyakran, de évente többször előjön, hogy menekülök a lépcsőházunkban, bújkálok, fel le futok és a liftet küldözgetem fel, le, hogy ezzel becsapjam azt, aki kerget/meg akar találni. Rendszerint nem tudom mi elől menekülök
Igen, de általában mindig valami katasztrófa vagy valami olyan jellegű dolog van benne ahol az emberek/emberiség veszélybe kerülnek és sokan meghalnak. Illetve sokszor jelenik meg pusztító vihar is az álmaimban.
Ez a kettő amolyan többször visszatérő van amikor egész hasonló van amikor kicsit másabb, de az alap felállás ugyan az.
#7- es, nekem is vannak ilyen álmaim. Ja és még olyan is volt, hogy szültem. Na az volt még borzasztó.
#2 voltam
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!