Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Vannak visszatérő (rém)álmaid,...

Vannak visszatérő (rém)álmaid, amik nagyon hülyeségek?

Figyelt kérdés

Pl hallottam egy ismerősömtől hogy neki az a visszatérő álma, hogy ül az érettségin és bármelyik tételt húzza, hirtelen elkezd énekelni.

Erről eszembe jutott, hogy nekem 2 visszatérő álmom van, amik havonta 1-2-szer biztos előjönnek.

A leghülyébb amikor azt álmodom, hogy szoknyában/rövid nadrágban sétálok, lenézek és azt látom, hogy nagyon szőrös a lábam :/

A másik pedig arról szól, hogy karácsony/karácsony előtti nap van és akkor jut eszembe, hogy nem vettem semmi ajándékot.

Nektek van hasonló?

2022. júl. 30. 09:42
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Nekem kiskorom óta van egy, legutóbb fél éve álmodtam ezt.

Viszonlag nagy kertünk van (kb 1 hektár)

Mem tudom honnan jött, de azt szoktam álmodni, hogy nagy háború van a kertünkben. Tankok, katonák, meg minden😂

Volt olyan is, hogy én is katona voltam, nem tudom kik ellen harcoltunk, de a lényeg, hogy győztünk.🤷‍♂️

Tudom, hogy tökérthetlenül írtam le, de még én sem tudom pontosan mi is történik mikor ezt álmodom, olyan kesze-kusza minden.

2022. júl. 30. 09:58
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Igen, vannak. Az egyik, hogy eltévedek egy városban, és kilátástalanul kóborolok. A másik, hogy repülök, és nézek le az emberekre alattam...

N

2022. júl. 30. 09:58
 3/12 anonim ***** válasza:
82%
#2 Júlia nem akar a földön járni...
2022. júl. 30. 10:01
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Kiskoromban egy 2 heten át minden nap azt álmodtam, hogy én vagyok a Pisroska és a farkasból a piroska és kóborlok az erdőben és nagyon féltem, hogy majd jön a farkas.

Visszatérő még, ami nem gyakran, de évente többször előjön, hogy menekülök a lépcsőházunkban, bújkálok, fel le futok és a liftet küldözgetem fel, le, hogy ezzel becsapjam azt, aki kerget/meg akar találni. Rendszerint nem tudom mi elől menekülök

2022. júl. 30. 10:04
 5/12 anonim válasza:
75%

Igen, de általában mindig valami katasztrófa vagy valami olyan jellegű dolog van benne ahol az emberek/emberiség veszélybe kerülnek és sokan meghalnak. Illetve sokszor jelenik meg pusztító vihar is az álmaimban.

Ez a kettő amolyan többször visszatérő van amikor egész hasonló van amikor kicsit másabb, de az alap felállás ugyan az.

2022. júl. 30. 10:15
 6/12 anonim ***** válasza:
46%
Nekem úgy tűnik, hogy folyamatosan egy rémálomban vagyok, ez az amit valóságnak hívunk
2022. júl. 30. 10:18
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Igen, az egyik, hogy igazából meztelenül járkálok, de nem veszem észre, csak amikor tömegben vagyok. Ahogy olvastam, ez egy klasszikus, sokaknál szokott lenni. A másik nekem is a menekülős, vagy valaki meg akar ölni, de előtte mindig felébredek.
2022. júl. 30. 15:09
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

#7- es, nekem is vannak ilyen álmaim. Ja és még olyan is volt, hogy szültem. Na az volt még borzasztó.

#2 voltam

2022. júl. 30. 20:37
 9/12 anonim válasza:
100%
Nekem az ilyen menekülősek ismétlődnek de sokszor nem tudom h ki vagy mi elöl menekülök
2022. júl. 30. 20:39
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
A traumáimmal kapcsolatosan vannak visszatérő rémálmaim.
2022. júl. 30. 20:40
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!