Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Isten tud választ adni az...

Isten tud választ adni az álmomban?

Figyelt kérdés

Szóval még egy héttel ezelőtt sírva beszéltem hozzá (is meg az elhunyt papámmal is), hogy csak az álmaiban térjen vissza boldogan és legalább egyszer focizzunk újra. Nos két napja azt álmodtam, hogy kint vagyunk a papám présháza előtt, én az álmomban voltam kb 10 éves, az unokatesóm 6, ő futkározott, én pedig fociztam a papával. Egy gyönyörű nyári nap volt, és amit egy héttel ezelőtt feltettem neki, arra tegnap az álmomban válaszolt. Ezt mondta.: "Megkérdezték tőlem, hogy szeretlek-e téged. Micsoda buta kérdés. Persze, hogy szeretlek."

Én erre semmit nem mondtam, hallgattam némán , meg voltam illetődve, hogy mégis hogy lehet itt és hogy tudta a kérdésemet. Olyan, mintha Isten küldte volna a papámat az álmomba, hogy válaszoljon a kérdésemre.

Szerintetek tényleg így van? Vagy mást jelent az álmom? Ez volt az első, hogy nem a haláláról álmodtam, pedig már több, mint 3 hónapja elment. Sírva kértem őt, hogy válaszoljon a kérdésemre és sikerült. (Több kérdést is feltettem, de arra nem kaptam választ.)

Ne válaszoljon olyan, aki nem hisz Istenben! Azzal nem vagyunk előrébb. Remélem valaki jobban bele tud látni ebbe és valami magyarázatot is tud adni.

tegnap 17:07
 1/3 anonim ***** válasza:

Igen, választ tudsz kapni. Hogy lehetséges, ez egyértelmű.

Ha meg álmodban még az is eszedbe ötlött, hogy "jé, de fura, hogy kértem ezt, és tessék álmomban választ kaptam rá..", akkor ez olyan mint egy tudatos álom, habár te véletlenül részesültél ebben az élményben.

Nekem többször volt már ilyen álmom. Először lehengerlő élmény visszaemlékezni ébredés után egy ilyen álomra. Ebben a stádiumban vagy most. Ha szerencséd van, és ilyen álmaid más gondolataid kapcsán is lesznek, egy idő után ez természetessé válik majd számodra. Ez egy nagy ajándék, vedd úgy. Nem mindenki képes erre.

tegnap 17:57
 2/3 anonim ***** válasza:
A tudatalattiba beleprogramoztad ezt az álmot azert almodtad ezt
tegnap 20:23
 3/3 anonim ***** válasza:

Egy életre jegyezd meg, Krisztus a válasz ebben is. Felment a hegyre és kétezer évvel ezelőtt válaszolt Neked:

"Boldogok, akik sírnak, mert ők vigasztalást nyernek." Ha Isten veled, ki ellened?

tegnap 23:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!