Álmomban Isten üzent nekem, hogy kiválasztott vagyok, és nekem kell megmentenem az emberiséget. Vajon igaz lehet ez az álom?
Figyelt kérdés
Ha igaz, akkor nem tétlenkedhetek, jobbá kell tennem a világot. Mivel kezdhetném?2019. nov. 20. 18:41
1/14 anonim válasza:
Csak vicceltem, nem gondoltam, hogy komolyan veszed!
2/14 anonim válasza:
Igen! Igaz. Minden ember kiválasztott!!!!! Minden embernek meg kell mentenie az emberiséget, jobbá kell tennie a világot! Ezért élünk a Földön. Azzal kezdd, hogy megkiséreled megérteni és elfogadni minden embertársadat!!!!
3/14 anonim válasza:
Mivel kezdhetnéd? Azzal,hogy nem hazudsz a gyakorin.
4/14 anonim válasza:
Ha igaz, akkor nem tétlenkedhetek, jobbá kell tennem a "világot. Mivel kezdhetném?"
Saját magaddal. xD
5/14 anonim válasza:
jó, jó, jó! most keresd fel a jedi templomot és ölj meg ott mindenkit! eggyütt fogjuk uralni az országot mint mester és tanítvány!
8/14 anonim válasza:
Pl kezdd azzal, hogy megállítod a klímaváltozást
10/14 peca1000 válasza:
Nem emlékszem, hogy üzentem volna neked álmodban :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!