Álmomba megszállt az ördög engem és a hugomat, majd imátkoztam egy jézusos-kereszthez ami vérzett ez mit jelent?
De én nem nézek horrort max 1-2éve láttam , a kereszt a kezembe volt én Istenhez imátkoztam nem a tárgyhoz
hát amitől félek általában az az hogy nem leszek jó és meg akarok felelni az embereknek
Az álmod,félelmeidről szólt.Az ördög,Isten,Jézus,kicsavarodott nyak,mind szimbólumok voltak álmodban,amik megtestesítették félelmeid,menekülésed útját.
A ház,egy család jelképe.(Ha sajátod,a saját családodé,ha idegen,azoké.)
A csavarodás,az a félelem,amitől becsavarodtál,s úgy tűnik,húgod is,bár ő kínjait jópofizással leplezi.
Az Isten szeretet,s Jézus ezt a szeretetet vérével(élete feláldozásával)is kifejezte.Oltalmat helyzetetekben,ezen szeretet megélésének hatalmával nyerhettek.Jézus vére minden időkre elégséges áldozat.Nekünk élnünk kell ezzel a szeretettel!
Kedves Kérdező!
Szépen kérlek,ne próbálj másnak megfelelni,mint önmagadnak!
Mások becsaphatók,de önmagadat sosem csaphatod be!Élj önmagad erkölcsi normái szerint hűséggel,és harmóniába kerülsz önmagaddal,s ettől harmóniát fogsz jelenteni másoknak is.A kottát Isten adta,s ez a szeretet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!