Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Álmomba megszállt az ördög...

Álmomba megszállt az ördög engem és a hugomat, majd imátkoztam egy jézusos-kereszthez ami vérzett ez mit jelent?

Figyelt kérdés
Tehát egy házba voltam majd elkezdtem félni és megszállt az ördög, össze vissza csavarodtam éreztem magamba a gonoszt, fura mély hangom volt és irányított, de én Istenhez imátkoztam hogy segítsen űzze ki belőlem aztán a kezembe lévő Jézusos kereszt vérezni kezdett, majd a hugom szállta meg az ördög akinek kicsavarodott a nyaka és rám nezett es nevetett ..ez mit jelent???kb sirva ebredtem ugy feltem

2016. máj. 15. 15:05
 1/6 anonim ***** válasza:
70%
Először is állj le a horrorral viccen kívül. Zaklatott lelkiállapot lehet amúgy. És egyébként ne a kereszthez imádkozz mert az egy tárgy. Maga Isten az aki megszabadíthat, fölösleges és még helytelen is a keresztet használni. Pogány jelkép volt már Jézus előtt. Google ha nem hiszel nekem.
2016. máj. 15. 15:15
 2/6 anonim ***** válasza:
Miért félsz?
2016. máj. 15. 15:29
 3/6 A kérdező kommentje:

De én nem nézek horrort max 1-2éve láttam , a kereszt a kezembe volt én Istenhez imátkoztam nem a tárgyhoz

hát amitől félek általában az az hogy nem leszek jó és meg akarok felelni az embereknek

2016. máj. 15. 18:10
 4/6 anonim ***** válasza:

Az álmod,félelmeidről szólt.Az ördög,Isten,Jézus,kicsavarodott nyak,mind szimbólumok voltak álmodban,amik megtestesítették félelmeid,menekülésed útját.

A ház,egy család jelképe.(Ha sajátod,a saját családodé,ha idegen,azoké.)

A csavarodás,az a félelem,amitől becsavarodtál,s úgy tűnik,húgod is,bár ő kínjait jópofizással leplezi.

Az Isten szeretet,s Jézus ezt a szeretetet vérével(élete feláldozásával)is kifejezte.Oltalmat helyzetetekben,ezen szeretet megélésének hatalmával nyerhettek.Jézus vére minden időkre elégséges áldozat.Nekünk élnünk kell ezzel a szeretettel!

2016. máj. 16. 14:30
 5/6 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Szépen kérlek,ne próbálj másnak megfelelni,mint önmagadnak!

Mások becsaphatók,de önmagadat sosem csaphatod be!Élj önmagad erkölcsi normái szerint hűséggel,és harmóniába kerülsz önmagaddal,s ettől harmóniát fogsz jelenteni másoknak is.A kottát Isten adta,s ez a szeretet.

2016. máj. 16. 14:36
 6/6 lencsefőzelék ***** válasza:
100%
* imádkoztam
2016. máj. 20. 02:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!