Zavaros álom második babáról?
Figyelt kérdés
Álmomban megszületett a második babánk, császármetszéssel. Elvitték az őrzőbe és álmomban velem volt a már meglévő kisfiam. Annyira lefoglalt ő, és a műtét utáni lábadzás, hogy elfelejtettem a picit egy teljes napra. Akkor pánikszerűen mentem érte, de olyan sokan voltak a csecsemős részen,hogy egyszerűen nem jutottam el érte, csak estére.
Ekkor elkezdtem szoptatni, és ahogylenéztem rá, az elsőszülöttem volt a kezemben, és értetlenül néztük egymást.
Ez vajon mit jelenthet? Nagyon szeretnék másik gyerkőcöt (kicsit félek is természetesen) de párom nem akar.
ma 10:37
1/2 anonim válasza:
Az utolsó mondatod a válasz.
Szeretnél, már szinte ott van de elérhetetlen.
2/2 anonim válasza:
Nyilván nem lesz második baba és azért nem jutottál el hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!