Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Ez valami rossz előjele?

Ez valami rossz előjele?

Figyelt kérdés

Október végén szakított velem a párom 6 év után, de barátok maradtunk. Én még mindig nagyon szeretem, és visszavárom, de ezt fontos megemlítenem ahhoz hogy ezt az álmot értsétek.

Találkoztam szerdán a barátnőmmel.

Ő sosem emlékszik az álmaira ezért is döbbentem meg annyira azon amit mesélt nekem.

Azt álmodta, hogy látta páromat, amint egy nagy gödröt ás, mellette áll 3 kisgyermek (3 gyermeket terveztünk eredetileg és barátnőm ezt nem tudhatta), és nézte barátnőmet míg ásott, és végig őt átkozta. De nagyon mélyről jövően, durván..

De nagyon megrázta barátnőmet, egyébként amúgy jóban voltak mindig (tudomásom szerint).

A párom legjobb barátja akkor jött össze barátnőmmel, mikor mi is, rá vagy 2 hétre, de csak 3 hónapig tartott a dolog, mert barátnőm még nem állt készen arra, hogy közelebbi kapcsolatba kerüljön a fiúval. Barátnőm akkor még érintetlen volt. Hatalmas balhéval váltak el, azt a 3 hónapot barátnőm több mint egy év alatt tudta csak kiheverni. Jelenleg menyasszony már 3 éve van párja. Viszont ezen elgondolkodtam, hogy aznap én én is vele álmodtam.

Azt álmodtam, hogy ez a barátnőm akiről írtam most mondta, hogy menjünk be hárman Debrecenbe este, mert lesz egy lovas parádé és az milyen jó látni kéne stb..

De párom azt mondta már késő van, be is kellene gyújtani, maradjunk inkább itthon.

De olyan negatív volt az egész... olyan... nem is tudom... mint az elválásunk előtti napokban.

Az egész álomnak olyan rossz szájíze volt.

Olyan mintha nem akart volna a barátnőmmel programot (érdekes hogy ugyanarról a lányról van szó aki a gödröset álmodta és ezt egy napon álmodtuk).

2016. dec. 15. 18:10
 1/2 anonim ***** válasza:

Nem hinném. A gödrös álom elsősorban a barátnőd érzéseiről szól (elköteleződéstől való félelem), amit az álomban a te volt párod jelenít meg.

A te álmod pedig azt üzeni, hogy a kapcsolatodban ébren kellett volna tartani a lángot ahhoz, hogy működni tudjon hosszú távon is. Ezt a tudatalattid tudja és így üzent, hogy a következő kapcsolatodban már alkalmazni tudd.

2016. dec. 16. 11:44
 2/2 A kérdező kommentje:
Még egy érdekesség történt. Most értem haza a másik barátnőmtől, aki szintén párommal álmodott szerdára virradóan, mint Bianka és én is. Egy kastélyba mentünk, ő, párom és én. Párom mondta, hogy pakoljunk csak ki, neki dolga van, de majd jön segít nekünk. Már jó ideje nem jött vissza, mikor barátnőmmel aggódni kezdtünk és úgy döntöttünk, hogy megkeressük. Én állítólag elaludtam az egyik szobában így barátnőm maga indult a keresésére. Azt mondja, minden szobába benyitott, és mindenhol ott volt párom levágott fejjel. Annyira megrázta, hogy sikítozva ébredt.
2016. dec. 16. 22:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!