Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Hányinger, hasmenés, dagadás,...

Hányinger, hasmenés, dagadás, rossz közérzet szülés előjele lenne?

Figyelt kérdés
tegnap este óta megy a hasam és hányingerem van az arcom 3 napja olyan mint egy lufi a kezem-lábam is nagyon vizesedik nagyon rossz a közérzetem is /bár meg is vagyok fázva/aludni egyáltalán nem tudok pocakom folyton kemény lassan minden nap egy szenvedés szerintetek meddig viszem még a babócát? 39hkm

2013. dec. 21. 16:17
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
nekem előtte nap hasmenésem volt egész nap, meg aznap is
2013. dec. 21. 16:30
 2/11 anonim ***** válasza:
ja 39 hét 1napra született
2013. dec. 21. 16:31
 3/11 A kérdező kommentje:
mostmár én sem bánnám ha kibujna a drága de valahogy mégis ugy érzem sose akar
2013. dec. 21. 16:36
 4/11 anonim ***** válasza:
Ezek elég "szülésgyanús" tünetek, bizakodj! Ügyes legyél. :)
2013. dec. 21. 21:58
 5/11 A kérdező kommentje:
Remélem:) Köszönöm:)
2013. dec. 21. 22:07
 6/11 anonim ***** válasza:
-Na mizu kérdező? Nekem akkor indult be mikor elengedtem azt a gondolatot h mikor szülök már ...:-) én már 36.hét végétől mindennap azt éreztem h na ma! Aztán nem érdekelt és másnap beindult:-) Kitartás! Első voltam
2013. dec. 22. 10:35
 7/11 A kérdező kommentje:
Sajnos még mindig egyben vagyunk csak nem siet kifelé:)
2013. dec. 22. 11:13
 8/11 anonim ***** válasza:

De jó neked, sztem meglesz nálatok a karácsonyi baba, én 37+1 vagyok ma, jan.13-ra vagyok kiírva, de a baba becsült súlya már csütörtökön 3290 g volt (38-39 hétnek megfelelő).

Már én is csak szenvedek, iszonyatosan levert vagyok, fáradt, a hasam keményedik, rosszul alszom, más jele nincs, neked azért több És nagyon nyugtalan - első baba. Anyósom azt mondta, majd ő szól, még nem szülök (együtt élünk, jóarc), de vmi miatt mégis ideges vagyok.

Majd írj, h mi újság! :) Kisfiú vagy kislányod lesz? Mi lesz a neve?

2013. dec. 22. 12:25
 9/11 A kérdező kommentje:
Hát csak reménykedem hogy meglesz hamarosan :) most voltam egy hete uh-n akkor 3090g volt a baba de nem bánnám ha kibujna ráér idekint megnőni:) itt is első baba :) és kislány Szabó Nóra Cintia lesz a neve:)) eredetileg szilveszterre vagyok kiirva de a méhlepény már meszesedeik a pocakom teljesen lent van de annyira kis örökmozgó ahogy elnézem nem siet kifelé:) és neked kisfiú vagy kislányod lesz?hogy fogják hívni?:)
2013. dec. 22. 12:57
 10/11 anonim ***** válasza:

Ha fekszem, nagyon mocorog, viszont ma nagyon erőtlen vagyok, és nagyon ég a gyomrom. Most nagyon nem bánom, h anyóssal élünk együtt, mert semmi erőm nem lenne főzni-sütni (mondjuk a férjem is jól főz, ketten csinálják).

Kislány nálunk is, Hevesi Viktória Klára lesz a neve. :)

2013. dec. 22. 14:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!