Hasmenés, rossz közérzet, hasogató derékfájás, mensis görcsök jelezhetik a közelgő szülést?
Figyelt kérdés
Fájások már hétfő hajnal óta vannak, méhszájam tegnap 1222 volt. 38 hetes vagyok. Első Kisbaba lesz, nem tudom, mit kellene érezni..... :(2012. márc. 22. 07:38
1/4 anonim válasza:
Igen, ezek mind azt jelenthetik!
Ami biztos, hogy már nincs sok hátra! :)
Ha beindul igazából, azt tudni fogod. Tudom, mindenki ezt mondja, de ebben nyugodtan bízz. Amíg csak elgondolkodsz rajta, hogy vajon az lehet-e, addig még nem éles, de bármelyik pillanatban azzá válhat. Amikor beindul, már nem fogsz ide írni, az biztos! :) Könnyű, gyors szülést!
2/4 anonim válasza:
Nem izgulsz kicsit a szülés miatt? Egyébként szerintem mindenkinek másképpen indul a szülés. Én álmodtam pont mikor hajnali kettőkor elfolyt a magzatvíz és délután egykor született a bébim. :) Kíváncsian várom hogy most hogy lesz. A nyákdugód távozott már?
3/4 A kérdező kommentje:
Igen, négy napja találkoztam vele :)
2012. márc. 22. 10:08
4/4 A kérdező kommentje:
Úgy érzem magam, mint a mesében a farkas, akinek telepakolták a hasát kövekkel! Hasam is lent van. Köszönöm a jókívánságokat, remélem, hamarosan a kezemben tarthatom a Kisbébinket!
2012. márc. 22. 10:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!