Derékfájás és mensi szerű hasfájás,33 hetesen?
Szia, én ugyanígy vagyok ezzel.Én 34 hetes vagyok, de keményedésem elég sokszor van, szinte egész nap talpon vagyok a 2 éves kislányunk után pakolok, meg hát ellátom....3-4 napja napi 2-3 jóslóm is van. Ultrahang szerint 2 héttel korábban fog jönni, úgyhogy szerintem lassan készülődik a kisfiú.... :D De azért én is igyekszek pihengetni amikor van rá lehetőség.
Egyetértek az első válaszolóval, lehet több magne b6-ot kellene szedni, nehogy ilyen korán beinduljon a szülés.Én napi 500 mg-ot szedek.Pihenj minél többet! Boldog babavárást!
Szia. Szerintem ezek joslok lesznek csak.
Nekem is a 33. hettol voltak, es ugyanezek a tunetek.
Mindenkepp erdemes figyelned hogy rendszeresen jonnek e ezek a mensi szeru gorcsok, valamint ha egyre erosebbek erdemes volna felhivni a dokid, vagy akar bemenni a korhazba megnezetni.
36 hkm
Igen, a keményedés tudom milyen.. cska ez folyamatos összefüggő dolog volt... most egy kicsit enyhült. Ma sokat dolgozgattam van egy 3,5 évesem, meg egy 20 hónaposom.. :D nem nagynak ők sem unatkozni :D
Szóval a magnéziumból meg akkor szedhetek még többet, épp akartam is kérdezni mennyi miligrammot lehet.. Köszi a válaszokat.
Nekem sajnos a napi slók azok alap esetben is többek a megengedettől :D :P de azt már megszoktam :D :P csak ez msot fura volt :D
Amikor a másodikat vártam sokszor hittem azt h szűlök, pedig azt gondoltam nah majd milyen könnyű lesz mert nem első.. :) hát ez a nagy tévedés :D :P minél többedik annál bizonytalanabb vok. Köszi csajok!! ;) Mégegyszer! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!