Derékfájás a betöltött 5. héttől?
Figyelt kérdés
Lehet a derékfájás normális vagy csak méhen kívüli terhességben fordul elő. Kérlek írjátok le a tapasztalataitokat. Pénteken voltam 4 hét+6 napos nem látott még semmit a doki a méhben, pénteken kell visszamennem uh-ra. Nagyon fáj a derekam, aggódom!2012. febr. 22. 14:01
1/17 anonim válasza:
Szia. A derékfájás normális,nekem is nagyon fájt kb a 12-ik hétig. El fog múlni,csak idő kérdése!
2/17 anonim válasza:
Szia. Nekem is fájt a derekam.
3/17 A kérdező kommentje:
jaj de jó!! mármint nem az hogy fájt nektek, hanem hogy normális is lehet :-))
2012. febr. 22. 14:23
4/17 anonim válasza:
Lehet, és természetes, nekem most inkább a medencecsontom sajog.
22h
5/17 anonim válasza:
Normális ne aggódj, nekem ez a második terhesség, az elsőnél nem fájt semmi, de múlt héten majd leszakadt a derekam, a bőgés kerülgetett annyira.
5hetes 5 napos km
6/17 anonim válasza:
Én is 5 hetes 5 napos vagyok és nekem is fájdogál a derekam.
Semmi vész!
7/17 A kérdező kommentje:
de jó hogy ezt írjátok, megnyugodtam egy kicsit :-)
2012. febr. 22. 21:03
8/17 anonim válasza:
6 hetes terhes vagyok és szintén ez a bajom.Semmi nem fáj csak a derekam de néha annyira hogy a víz is ver tőle.Tegnap kezdtem el szedni a magne b6-ot állítólag jó a görcsökre.Nekem is a második babám és én se éreztem ilyet az elsőnél.Olyan megjön érzésem van és félek hogy elveszítem:((
9/17 A kérdező kommentje:
nekem is ugyanezek a buta gondolataim vannak, vagy hogy esetleg nincs jó helye. te szedsz még valamit magne B6-on kívül, nekem duphastont írt a doki 2x1-t
2012. febr. 23. 14:05
10/17 anonim válasza:
Hát nekem jó helyen van mert láttam az uh-on és a doki is azt mondta minden oké.Nem szedek semmi mást mert szerinte ez most normális jelenség és csak túl aggódom a dolgokat.Szerencsére ma már nem voltak erős görcseim remélem hat a vitamin.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!