Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Derékfájás a betöltött 5. héttől?

Derékfájás a betöltött 5. héttől?

Figyelt kérdés
Lehet a derékfájás normális vagy csak méhen kívüli terhességben fordul elő. Kérlek írjátok le a tapasztalataitokat. Pénteken voltam 4 hét+6 napos nem látott még semmit a doki a méhben, pénteken kell visszamennem uh-ra. Nagyon fáj a derekam, aggódom!
2012. febr. 22. 14:01
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Baba, és jó helyen van!!!! :-)))
2012. febr. 24. 14:46
 12/17 anonim ***** válasza:

Hát gratulálok hozzá és ne aggódj ha jó helyen van akkor minden rendben is lesz.Én azzal nyugtatom magam hogy csak a derekam fáj mert ha a hasam is görcsölne olyan mensi szerűen akkor lenne baj.Sajnos tudom hogy ez így van mert 3 hónapja már elveszítettem egy babát.

De lényeg a lényeg hogy kitartás és örülj nagyon és vigyázz magatokra::))Ha jól számolom akkor egyidős terhesek lehetünk néha azért meg kérdezem mi van veletek ha nem baj:::))???!!!

2012. febr. 25. 09:22
 13/17 A kérdező kommentje:
nagyon örülnék neki, jó együtt pocakosnak lenni! Szuper lenne!! Te hogy vagy??
2012. febr. 25. 13:39
 14/17 Rita8812 válasza:

Sziasztok!

Én 6 hetes kismama vagyok.

Nekem is elég sűrűn fáj a derekam és eléggé olyan érzés mikor megvan.

Nekem ez az első terhességem és egyfolytában görcsölök.

Tudom, hogy nem kéne, mert azzal sem teszek jót egyikünknek sem!

Próbálok csak arra koncentrálni, hogy minden szép.

Most a 6. hétben tudtam meg, hogy terhes vagyok. Már rég óta próbálkoztunk a babával. Azonnal orvoshoz mentem mert volt egy kis enyhe barnás színű foly. De kaptam duphaston-t napi 3*1 kell szednem. Remélem minden rendben lesz.

2012. aug. 30. 19:04
 15/17 anonim ***** válasza:
Hú nagyon örülök ezeknek a válaszoknak! 5 és fél hetes vagyok, de már lassan egy hete úgy mozgok, mint egy öregasszony, majd leszakad a derekam, nem hittem hogy ez normális így az elején.
2013. márc. 25. 21:04
 16/17 anonim ***** válasza:
sziasztok:) nem tudom fogtok-e még erre járni:) én 4 hét 6 napos vagyok ma,eddig fájdogált a hasam,néha görcsölgetett de szerencsére épp,hogy éreztem,néha meg hirtelen mintha kést szúrtak volna bele:/ általában a reggeli hányingerem vagy az első ivás vagy első pár harapás után jelentkezik,illetve most reggeltől érzem a derekam:/ a dokihoz még nem megyek mert nem látna semmit.de ezek szerintetek jó tünetek így?illetve ha méhen kívül lenne mit éreznék?bocsi a sok kérdésért,de első baba,és féltem nagyon:)
2013. júl. 6. 04:42
 17/17 anonim ***** válasza:
Sziasztok. Nem tudom jártok e mèg erre,de köszönöm ezeket a válaszokat amiket így vissza lehet olvasni.. èn èpp most ugyanezekkel a gondokkal küzdök,ès elèggè be vagyok szarva.. :(
2020. aug. 31. 23:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!