Derékfájás? De ilyen korán? Mi lesz később?
14 hetes kismama vagyok.
10. héten kezdődött a derékfájás, napközben annyira nem vészes,viszont estére eléggé fáj. És már a hátamon sem tudok feküdni. Mi lesz később????
Vagy csak becsípődhetett valami,vagy a babó nyomna valami ideget???
Ez inkább olyan menstruáció-szerű derékfájás, nem?
A baba tényleg nem nyomhat még semmit.
De azt írod, estére jön elő igazán. A megoldás: pihenni kell, ha lehet. Nem tudom mivel telik a napod, de sajnos a várandósság "másállapot", ezért vannak és lehetnek még kellemetlen tünetek, nagyon ritka az a szerencsés kismama, akinek "csak a hasa nő", és semmi más panasza nincs. El kell viselnünk egy s mást...
Kitartás!
Akkor nincs több kérdésem. :o)
Nem tudom mennyit emelgeted a nagyot, de azt próbáljátok elkerülni.
Én személy szerint arról tudok beszámolni, hogy minél többedik terhesség, annál több a panasz is. :o(
A becsípődést egyébként azért nem tartom valószínűnek, mert az minden napszakban azonosan fájna, és valószínűleg egy adott mozdulatra kegyetlenül, egyébként pedig nem vagy csak kevéssé...
Akkor én szerencsésnek mondhatom magam(kop-kop-kop)
3. tehességem, és most is sokszor elfelejtem, hogy egy baba nő a pocimban:)
A hátam és a derekam nekem is szokott fájni, szülés után meg pláne. De vígasztal hogy az ég világon semmi más panaszom nincs.
Azt tanácsolom legyél a lehető legtöbbet vízszintben. A sok ülés sem tesz jót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!