18 hetes kismama vagyok és ma azt mondta az orvosom, hogy kisfiú, a kérdésem volt e már valakinél, hogy mondtak valamit és később az ellenkezőjét mondták?
nekem egy ismerösömnek 12-16-18 hetesen volt kisfiu és 22 hetesen kislány lett.
én most voltam 19 hetesen UH-n elötte is mondogatta hogy kislány de 19 hetesen egy olyan képet is sikerült csinálni amiböl 100% hogy kislány. második babánk. elsö is lány. akkor tud biztosat mondani ha alulról látja a feneket.
olyan mint amikor pelenkázol egy gyereket és felhúzod a lábait onnan nézed meg milye van. kisfiuknak kis csomag van, lányoknak egyértelmüen vágás. szemérem ajkak már rendesen látszódnak. adott is róla képet, annyira egyértelmü.
Szerintem 18-ik héten már elég egyértelmü.
"Addig lehet reménykedni, amíg meg nem születik."
Azért ez nem teljesen igaz.
Egyik lányom úgy széttárta a lábait (szintén a 18 hetesen), hogy még én is láttam a kisajkakat, pedig abszolút laikus vagyok.
Ugyanez a szonográfus a második gyermekünknél is mondta a 18 hetesen, hogy kislány lesz, én vissza is kérdeztem, hogy "biztosra látja-e", ő meg csúnyán nézett vissza, hogy "naná hogy biztosan látja". Az lett.
Szintén ő mondta a 18 hetesen a harmadikkal, hogy lány lesz. Nem kérdeztünk vissza, elhisszük. Mindegyiknél csak lány névvel készültünk. Nem bántuk volna, ha lesz egy fiú is, de bírjuk a csajokat! :o)
Köszönöm a válaszokat :-)
Majd 2 hét múlva mond valamit újra :-)
nekünk a 18. héten megmondták hogy kisfiú, az is lett (már én is láttam a fütyijét ekkor)
állítólag fiúból már nem lesz kislány, fordítva még lehet :)
imádni fogod a kissrácot majd meglátod!!!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!