Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Miért álmodok olyan emberrel...

Miért álmodok olyan emberrel szerelmi történetet, akit egyébként nem is kedvelek? Sőt...

Figyelt kérdés
Már másodjára álmodtam érzelmes álmot /álmomban szerelmes voltam nem kicsit/ egy olyan emberrel akit egyébként még csak nem is kedvelek, igazából nem is ismerem rendesen. A családunkból valakinek a párja, kb 3x láttam meg régebbről hallomásból ismerem. Fiatalabb is nálam sokkal, meg nah.. egyszerüen nem értem magam. Van párom, szeretem. Boldogok vagyunk. És mégis álmomban annyira eufórikusan szerelmes voltam ebbe az emberbe, hogy rossz volt felkelni szabályosan. Aztán mikor észheztértem, csak pislogtam hogy ez mi volt ..
jan. 9. 18:09
 1/2 anonim ***** válasza:

Jo kerdes

Hasonloba vagyok enis

Fantazialok valakirol, eros szexvonzalmat erzek irant, igazabol meg bottal se nyulnek hozza, irrital, idegesit már a puszta jelenlete is amikor a kozelembe van

jan. 10. 05:45
 2/2 tejjelkifili ***** válasza:
Ez a valóság szokjatok hozzá. Megszerezték a szexuális csakrátokat.
jan. 10. 13:16

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!