Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Tudatos álmodás közben miért...

Tudatos álmodás közben miért érzek magam körül egy fenyegető jelenlétet?

Figyelt kérdés

Amikor elkezdtem ezzel foglalkozni akkor eléggé túlzásba estem, két hétig minden este úgy aludtam el hogy erre koncentráltam, nagyon fáradt lettem, szóval le is álltam vele teljesen.

Azóta kb 2 év alatt 3 alkalommal sikerült az álmom közben felismerni, hogy álmodom, mindegyik alkalommal fel akartam ébredni, de nem sikerült, pedig mondogattam magamnak hogy ‘ébredj már fel hahó álmodsz és felfogod’.

Mindegyik esetben éreztem egy kifejezetten fenyegető és ijesztő valamit, ezért akartam felébredni a lehető leggyorsabban, úgyhogy próbálkoztam repüléssel, sikerült és amikor már kezdett élvezhető lenni pont akkor ébredtem fel.

Épp most történt a harmadik, itthon voltam, ugyanúgy emiatt a negatív érzés miatt akartam felébreszteni magam, persze hiába, így lebegni próbáltam, ez is sikerült, majd azt gondoltam ha már így van akkor megnézném magam alvás közben, épphogy a lábfejem pillantottam meg amikor hirtelen felriadtam.

Mi lehet ez a negatív érzés közben? Olyan mintha minden irányból bámulna rám valami nagyon para lény aki el akar üldözni vagy megfélemlíteni.

(Elnézést ha zagyva lett, még a hatása alatt vagyok)

ma 04:07
 1/1 anonim ***** válasza:
Valamilyen entitások. Védd le magad pajzzsal, vagy fehér fénnyel kilépés előtt.
ma 08:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!