Hogy lehetek ébren álmodás közben?
Figyelt kérdés
Olyan volt, mintha emlék lenne, de sosem történt meg. Az egészből mindössze annyira emlékszem, hogy az öcsém el akarta kérni a powerbankomat, amit az ágy melletti éjjeliszekrényről vett el. Akkor tudtam, hogy nem a valóságban vagyok, mivel én a szoba másik felében tartottam az eszközömet. Viszont nem tudtam volna megmondani anélkül azt, hogy az álomban vagyok-e vagy sem. Ez normális? Én megijedtem, hisz minden olyan élethű volt.aug. 21. 17:09
1/1 anonim válasza:
Tudatos álmodtál. Olvasgass utána, nagyszerű dolog, főleg, ha megtanulod rendesen hogyan kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!