Ez lehet asztrál kivetülés tudatos álom közben?
Ha fantáziaképeket látsz, az még nem asztrális kivetülés.
Az asztrális kivetülés egy éberebb tudatszintet igényel, ha ez nincs, át fog kapcsolni álomszakaszba.
Az álom végül is egy valóság, amit mi teremtünk. Ez is olyan, csak a teremtője egy sokkal bölcsebb testvérünk, mint mi, ezért nem öntudatlan, illékony, akaratlanul változó, hanem előre tervezett szabályoságoknak alávetője.
Az álmodban mondhatni te vagy az úr, és a létezés, amit teremtesz, csak a tiéd. Persze nem, de mondhatni, főleg ahhoz képest, amit itt fizikai létnek megélünk és megosztunk sok trilliárd és trilliárd élővel magunkon kívül. Ez azért nem asztrális kivetítés, mert nem egy adott és közös létezés asztrális síkjára kapcsolódsz és oda vetíted magad, hogy érzékeljenek, vagy te érzékelj, hanem a te saját teremtésedbe.
Amúgy javaslom ne ilyen ócska módszerekkel ébreszd fel magad. Ha már érzed a tested, akkor egyszerűen kapcsolódj rá mentálisan. Én érzem az agyamat, ahogy alszik, ahogy abba a formában van, ami könnyedén pörög, teremti az álmot, és érzem a testem is ahogy el van ernyedve, gyenge, relaxált, miközben álmomban vagyok. Ebből nem az a következő lépés, hogy megrántod magad és arra felébredsz. Ha már ott vagy, miért egy eszközt használsz, hogy kívülről hass magadra.., egyszerűen belülről parancsolj magadnak. Válts át a testedre, engedd el az álmot. És kész. Egyből megkezdődik a felébredés folyamata, aminek kb a nulladik lépése, hogy úgy mond "felébredsz".
De javaslom ne engedd el a tudatos álmokat, amíg vége nincs. Elég sok lehetőséget ad gyakorolni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!