Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelenthet ez az álom?????

Mit jelenthet ez az álom?????

Figyelt kérdés

Azt álmodtam, hogy a bal kezemen a mutató ujjam levágtam saját magamnak egy késsel a konyhapulton, utánna pedig viszatettem a helyére, de nem állt meg és wc papírral meg zsepivel tekertem oda, hogy ne essen le. Aztán behajlítottam és leeset majdnem, de elkaptam és a levágott részbe valamint a kézfejen elhelyezkedő ujjmaradványban egy kis slag szerű vastag ütőérre hasonló vastag ér volt ahonnan folyt ki a vér lassan, csepegve. Felébredtem, megriadva. Szerintem az egekben lehetett a vérnyomáson, szinte kapkodtam a levegő után és egyből azt néztem egyben van e az ujjam.

Mit jelenthet?

18/F

dec. 2. 14:40
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Nincs jelentése. Lehet, hogy néztél valami horror filmet a közelmúltban, esetleg ez egy rejtett félelmed amiről még te sem tudsz vagy csak nagyon sokat ettél lefekvés előtt és nyugtalanul aludtál aminek ez az álom lett az eredménye.
dec. 2. 19:34
 2/4 A kérdező kommentje:
Kolbászt és szalonnát ettem lefekvés előtt. Kb.: 23:25-30 felé. A disznóhús is lehet a ludas azt olvastam.
dec. 2. 21:01
 3/4 anonim ***** válasza:

A mutatóujj az önbizalmad illetve a dominanciád jelképezi. Régen a királyok mutatóujján volt gyűrű.

Próbálod a dominaciád elrejteni és mások akaratànak alávetni magad. ( levágod) De visszateszed, azaz elrejted mások elől és próbálod mutatni ,h domináns vagy. (Behajlítod.)

A vér szerencsét, segítséget, gazdagságot jelez. Ahhoz,hogy gazdagok életét éld , meg kell szabadulnod a dominanciádtól. Te önként vágtad le az ujjad,azaz saját elhatározásodból szabadulsz meg a dominanciádtól,mert magad használatad, a gazdagok közé akarsz tartozni. (A késsel valo vágás jellépezi a szabad akaratod. ) A wc papir zsepivel elrejted a szándékod, viselkedésed, hogy ne vegyék észre mások. Nem akarod kifelé mutatni azt hogy vkinek az akaratának aláveted magad.

Kisebbségi komplexussal küzdesz. Túlságosan figyelembe veszed mások véleményét, és szenvedsz attól, hogy nem ismernek el eléggé, vagy nem kapsz elég pozitív megerősítést. Intelligens, tehetséges embereknek gyakran rövid a mutatóujjuk. Éppen az érzékenységük miatt könnyen megingatható az önbizalmuk és önértékelésük.

dec. 4. 05:51
 4/4 A kérdező kommentje:
Minden egyes szó igaz, köszi.
dec. 4. 11:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!