Tudatos álmodás?
Figyelt kérdés
Hogyan tudnám szándékosan irányítani az álmomat? Jó lenne legalább alvás közben úgy élni ahogyan azt én szeretném és nem úgy ahogy mások akarják.szept. 4. 16:25
1/12 anonim válasza:
Vicces, hogy ez ezotéria témában van mindig, mikor semmi ezoterikus nincsen benne. Rengeteg tecnika van, könyvek is vannak magyarul a témában. Gyakorold őket, egyszerre szerintem csak egyet (kivéve a realy check és az álomnapló) Nekem a WILD volt hatásos, bármikor tudok tudatosan álmodni, ha akarok. Sok gyakorlás kell és gondolj rá sokszor napközben is.
https://www.youtube.com/results?search_query=tudatos+%C3%A1l..
2/12 anonim válasza:
A tudatos álmodás egy dolog - de ne akard nagyon gyakran, mert a normál álomra is szükség van.
3/12 anonim válasza:
Csinalj azt amit akarsz - álmodban
Csak ne hagyd abba a mozgást, mert elalszol vagy felébredsz
4/12 anonim válasza:
Inkabb ébrenlétbe élj úgy ahogy te akarsz
5/12 anonim válasza:
Ne hallgass rájuk, azt se tudják, hogy miről beszélnek. Nagyon jó dolog a tudatos álmodás. Az életünkben pedig sosem életünk teljesen úgy, ahogy akarunk.
7/12 anonim válasza:
Most miért, én egyszer Klaussal az esernyő akadémiából huncutkodtam..
9/12 anonim válasza:
mindent. nem is értem amúgy, hogy az agyunk hogyan tudja legenrálni ugyanazokat az érzéseket. de le tudja..
10/12 anonim válasza:
Úgy hogy a képhez tarsitja az érzelmet
Ha elkepzeled erosen hogy megfogsz valamit akkor érezni is fogod
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!