A tudatos álmodás & alvásparalízis témája mennyire érdekelt kis hazánkban?
Már egy jó ideje foglalkoztat a kérdés, hogy vajon hány hozzám hasonló magyar anyanyelvű van még, aki aktívan foglalkozik a fent említett témákkal.
A Gyakorikérdéseken az összes ezekhez köthető kulcsszót elmentettem, és így is szökőévente íródik ki új kérdés e témákat illetően.
Szóval kíváncsi vagyok, hogy mennyien vagyunk olyanok, akiket intenzíven foglalkoztat a téma, gyakran olvasnak róla/néznek videókat, esetleg próbálkoznak technikákkal stb.
Én nagyon azt érzem, hogy nem csak, hogy nem egy felkapott téma itthon, de szabályosan szarik rá a nagy többség. Téves volna a hipotézisem?
én tudatosan álmodok, testkilépek stb. látom amik okozzák az alvásparalíziseket.
meditálok minden félét. talán csinálok majd egy webildalt ezekről.
ha tapasztalni akarsz akkor most pont jó az a meditáció ami alvás előtt fekve szoktam. csak figyelek a légzésemre. nem gondolkozok semmin se és próbálom ezt tartani. esetleg azt vizuálom h fehér energia van körülöttem, mintha minden köd borítana. ezt belélegzem és az egész testem ilyen. kilégzéskor a testem közepén gömbbé formálódik, kilégzésnél az egész testem ilyen. be légzés gömb forma, kilégzésnél a testem teljesen ilyen.
próbáld ki.
bocsi gyorsan írtam.
be egész test.
ki gömbbé. vagy fordítva is lehet.
3.
Köszi a választ. Egy a gond: Én afantáziás vagyok, tehát magám az álomképen kívül nem tudom képekben gondolkodni vagy vizualitálni semmit. Ez igencsak megnehezíti bármely számos alkalmazását.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!