Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Legjobb tudatos álmodás élmények?

Legjobb tudatos álmodás élmények?

Figyelt kérdés
Mi volt eddig a legjobb dolog, amit lucid dreaming kozbe csinaltal? Mi a top X legjobb dolog szerinted, amiért mindenképp megeri ez az egész?

ápr. 12. 22:46
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Azzal smárolok akivel akarok
ápr. 13. 15:54
 2/6 anonim ***** válasza:
49%

Én álmodtam izgalmasakat, de csak ritkán ... én mikor tudatosan álmodtam, akkor se irányítottam az eseményeket, csak magamat tudtam benne, s hát néha érdekes döntéseket hoztam az álmaimban ... engem a harmadik szem és az elmélkedés, mély meditáció jobban vonz.

Ha valami megéri jobban, az az, hogy az egész csakrádat felpörgesd a maximumra, de csak abban a tempóban, hogy az energiáid neked dolgozzanak, s ne ellened. Ha érzékeled, hogy rosszabbul érzed magad az esetek többségében, azt jelenti: valamit rosszul csinálsz, de nagyon.

ápr. 13. 21:32
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Maga az a fajta kiélezett tudatosság és intenzív testi lelki érzékelések, bármit is teszek egy ilyen tipusú álomban. De például szándékosan repülni, a levegőbe emelkedni is fantasztikus érzés. Pedig nagyon tériszonyos vagyok, de tudatos álmokban nem zavar a magasság sem.
ápr. 14. 21:54
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Erdobe szexelni egy bomba novel
ápr. 15. 06:13
 5/6 anonim ***** válasza:
Gumimatracon szexelni az ocean kozepen
máj. 14. 08:18
 6/6 anonim válasza:
Nekem volt egy olyan tudatos álmom, amiből fel akartam ébredni. Egy katonai bázison voltam és mondta az egyik katona, hogy segít nekem felébrdeni, üljek le egy székbe. Mondta, hogy ez kicsit furcsa lesz, a fülembe fog szúrni egy tűt, és a szúrás pillanatában felébredtem.
aug. 30. 20:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!